Ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι πλέον οι Γ. Στρατούρης, Α. Καλλιάς και Θ. Κεφαλόπουλος

Αποχώρηση, άνευ σχολίων προς το παρόν, από τη δημοτική παράταξη «Νέο Ξεκίνημα»

Στο πρωτόκολλο του Δήμου Μεγαρέων μετέβησαν εχθές 22 Απριλίου οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Στρατούρης, Αναστάσιος Καλλιάς και Θωμάς Κεφαλόπουλος που μέχρι εκείνη τη στιγμή ανήκαν στη δημοτική παράταξη «Νέο Ξεκίνημα Μέγαρα Νέα Πέραμος», με σκοπό να καταθέσουν επιστολές αποχώρησης από την παράταξη και να δηλώσουν την ανεξαρτητοποίησή τους.

Οι λόγοι αποχώρησης από την παράταξη θα δοθούν «όταν πρέπει» κατά δήλωση του ανεξάρτητου πλέον δημοτικού συμβούλου Γιώργου Στρατούρη αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «οι μέρες που έρχονται είναι ημέρες Πάσχα με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον καθένα από εμάς και τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν».

Ακολουθεί η επιστολή του κ. Στρατούρη με την οποία δηλώθηκε η αποχώρηση από την παράταξη, η οποία έχει το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο με των κκ. Καλλιά και Κεφαλόπουλου.

Του Γεωργίου Στρατούρη

ΠΡΟΣ Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγαρέων κ Κ.Καράμπελα

Κύριε Πρόεδρε.

Έχοντας πάντα ως κύριες αρχές και αξίες με τις οποίες πολιτεύομαι, να υπηρετώ τον πολίτη και να προασπίζομαι τα συμφέροντα του Δήμου Μεγαρέων, με την παρούσα επιστολή μου σας δηλώνω την αποχώρηση μου από την δημοτική παράταξη «Μέγαρα Νέα Πέραμος – Νέο ξεκίνημα» και την απόφασή μου να παραμείνω στο Δημοτικό Συμβούλιο ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος όπως αυτό προβλέπεται στην Παράγραφο 4 του Άρθρου 66 του 3852/2010.

Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button