Για συκοφαντία κατηγορεί η διοίκηση τον Γρηγόρη Σταμούλη

Όταν τα πολιτικά επιχειρήματα στερεύουν, τότε κάποιοι επιστρατεύουν το πραγματικό προφίλ που διαθέτουν, αυτό του λασπολόγου, του υβριστή, του συκοφάντη και προσπαθούν αντί να παρουσιάσουν θέσεις, προτάσεις, πρόγραμμα, να πλήξουν προσωπικά όποιον δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν πολιτικά.

Αυτή ακριβώς τη μέθοδο χρησιμοποιεί ο κ. Σταμούλης, ο οποίος βλέποντας να καταρρέει πολιτικά, αφού με τίποτα δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί στη σαρωτική πορεία της διοίκησης του Δήμου μας και τις απανωτές επιτυχίες που χρεώνονται στο επιτελείο του Δήμαρχου κ. Γ. Μαρινάκη και στον ίδιο προσωπικά, εξαπολύει λάσπη στοχεύοντας μόνο το πρόσωπο του Δημάρχου και όχι την πολιτική που εφαρμόζει.

Το θέμα της μετεγκατάστασης των Ρομά, δυστυχώς δεν έδωσε στον κ. Σταμούλη κανένα πόντο όπως επιθυμούσε, αδιαφορώντας φυσικά για την ουσία του θέματος, και επιλέγει τον πλάγιο δρόμο της συκοφάντησης, αμφισβητώντας τις θετικές προσωπικές ενέργειες του κ. Μαρινάκη, σε αντίθεση με τη δική του θέση που περιορίστηκε σε μοιρολατρικές δηλώσεις σε τοπικά έντυπα μέσα.

Χαρακτηρίζει τον Δήμαρχο ως “πολιτικάντη” ! Αλήθεια γνωρίζει τη σημασία της λέξης που χρησιμοποιεί;  Πολιτικάντη αποκαλούν αυτόν που μεταχειρίζεται ευτελή μέσα προκειμένου να εκλεγεί ή να ανέλθει σε αξίωμα. Κύριε Σταμούλη, τον κ. Μαρινάκη τον επέλεξε το 62% του λαού που σήμερα εσείς επικαλείστε ως συμπαραστάτη, κατέχει δηλαδή ήδη το αξίωμα που εσείς ονειρεύεστε και δεν επιδιώκει κάτι άλλο. Μήπως αλήθεια κοιτάζατε τον καθρέφτη σοφιζόμενος αυτό τον χαρακτηρισμό; Πολιτικάντης συνήθως χαρακτηρίζεται αυτός που ασκεί την πολιτική κατά τρόπο που να εξυπηρετεί μικροσυμφέροντα, όπως ακριβώς κάνετε εσείς.

Αποκαλείτε τον Δήμαρχο επαγγελματία πολιτικό! Έχετε ήδη ξεχάσει ότι θα είστε για τρίτη φορά υποψήφιος; Μετά την αποστρατεία σας, επιλέξατε κατ’ επάγγελμα αυτό του μονίμου υποψηφίου που εύστοχα σας αποδίδει ο λαός από το 2006. Ποιός είναι επομένως επαγγελματίας πολιτικός;

Δεν μπορείτε να αποδεχθείτε την επιτυχή πορεία της σημερινής διοίκησης, μέσα στον κυκεώνα της κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας.

Αφήστε το λαό να κρίνει και να αποφασίσει μόνος του όταν έρθει η ώρα και σταματήστε να τον παραπληροφορείτε όπως κάνετε πάντα διαστρεβλώνοντας την αλήθεια, η οποία αποτελεί για εσάς τροχοπέδη στην εξυπηρέτηση των μικροπολιτικών συμφερόντων σας.

Πέστε επιτέλους στους πολίτες, εσείς ως επικεφαλής συνδυασμού, ως δημότης αυτού του τόπου, πότε και ποιές ενέργειες έχετε κάνει για το θέμα των Ρομά που απασχόλησε τόσο πολύ την τοπική κοινωνία τελευταία; Με ποιούς μιλήσατε, ποιούς πιέσατε να ασχοληθούν και να προστατεύσουν την περιοχή μας; Δυστυχώς για εσάς δεν έχετε να επιδείξετε τίποτα, παρά μόνο κουτσομπολιά, λάσπη και παραπληροφόρηση.

Πορευθείτε επομένως κ. Σταμούλη στον κατήφορο που χαράξατε, και σταματήστε να προσπαθείτε να βάζετε τρικλοποδιές στη διοίκηση που ενδιαφέρεται και ενεργεί πάντα μέχρι σήμερα με μοναδικό στόχο  την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας.

Ο πολιτικός κατήφορος σας έχει ξεκινήσει προ πολλού.

Το Μάιο θα δούμε που θα φτάσει!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button