Γ. Κώτσηρας: «Ευχαριστώ για τη συγκλονιστική παρουσία του κόσμου στα Μέγαρα»

Με ανακοίνωσή του ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Δυτικής Αττικής της ΝΔ, Γιώργος Κώτσηρας, επ’ αφορμή της εκδήλωσης κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτικού του γραφείου την Τετάρτη 1/2 στα Μέγαρα στο Le Mirage, που γέμισε ασφυκτικά με κοσμο, αναφέρει:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους τους συμπολίτες μου για την συγκλονιστική παρουσία τους στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του πολιτικού μου γραφείου που πραγματοποιήθηκε στα Μέγαρα. Η αθρόα προσέλευση του κόσμου, απ’ όλες τις περιοχές της Δυτικής Αττικής, πέραν από την ιδιαίτερη τιμή στο πρόσωπό μου, αποτελεί και μία μεγάλη ευθύνη ενόψει των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών. Παράλληλα, όμως, αποτελεί και ένα ηχηρό μήνυμα, μία ψήφο εμπιστοσύνης για την Κυβέρνηση, τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Θα ήθελα να απευθύνω ιδιαίτερες ευχαριστίες για την παρουσία τους στην εκδήλωση, προς τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και τέως Πρωθυπουργό, κ. Παναγιώτη Πικραμμένο, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Κώστα Τσιάρα, την Υφυπουργό Υγείας, κα Ζωή Ράπτη, τον Αντιπρόεδρο της Βουλής και τέως Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Χαράλαμπο Αθανασίου, τον Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., κ. Γιάννη Μπούγα, τους Βουλευτές της Ν.Δ. κ.κ. Γιάννη Μελά, Νόνη Δούνια, Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, Δημήτρη Μαρκόπουλο, Ανδρέα Νικολακόπουλο, καθώς και προς τον Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., κ. Μπάμπη Σιάτρα.

Επίσης, ευχαριστίες στον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, για τις ευχές που απέστειλε μέσω βίντεο, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, τους Δημάρχους, τους Αντιδημάρχους, όλα τα μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων, καθώς και των Τοπικών Οργανώσεων της Ν.Δ. και της ΟΝΝΕΔ που παρευρέθηκαν.

Η Δυτική Αττική αλλάζει εικόνα και αναβαθμίζεται σε όλους τους τομείς!
Αυτή την προσπάθεια θα τη συνεχίσουμε όλοι μαζί!
Δηλώνω και θα παραμείνω σταθερά και υπεύθυνα παρών!».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button