Ανακοίνωση του δήμου προς τους Καλλιεργητές – Λαχανοκηπουρούς

Ο Δήμος Μεγαρέων γνωστοποιεί τα παρακάτω που αφορούν τους συμπολίτες Καλλιεργητές – Λαχανοκηπουρούς:

 

«Αγαπητοί συμπολίτες Καλλιεργητές,

η Διοίκηση του Δήμου Μεγαρέων εκτιμά αφάνταστα τον μεγάλο καθημερινό σας μόχθο, στις καλλιέργειες  όλων των λαχανοκηπουρικών  προϊόντων στον κάμπο μας.

 

Είναι γεγονός ότι η αξιόλογη επαγγελματική σας τάξη, στους δύσκολους σημερινούς καιρούς, είναι από τις λίγες στην εισροή χρήματος  στην τοπική Οικονομία.

 

Είναι όμως εντελώς απαράδεκτο, ευτυχώς λίγοι επαγγελματίες του κλάδου σας, να μην προστατεύουν τους αγροτικούς δρόμους, τους παρακείμενους στα περιβόλια και να προκαλούν υπερβολικές φθορές, συνήθως  από το λάθος σύστημα του ποτίσματος των καλλιεργειών τους.

 

Εμείς ως Διοίκηση καταβάλλαμε μία μεγάλη προσπάθεια για βελτίωση των Αγροτικών δρόμων  με τη συνεχόμενη εργασία του Γκρέϊντερ σε όλο τον κάμπο.

 

Κάνουμε έκκληση ώστε όλες οι φθορές  των Αγροτικών δρόμων, να αποκαθίστανται  από τους υπαίτιους Λαχανοκηπουρούς, διότι σε αντίθετη περίπτωση, θα επεμβαίνει ο Δήμος (παρά το μεγάλο πρόβλημα έλλειψης προσωπικού) και η δαπάνη της αποκατάστασης μαζί με το σχετικό πρόστιμο, θα χρεώνεται σε εκείνους που προξένησαν την φθορά.  

 

Παρακαλούμε λοιπόν όλους τους Καλλιεργητές όπως συνεργαστούν και βοηθήσουν  στην συγκεκριμένη προσπάθεια τον Δήμο, για το καλό των ιδίων αλλά και όλων των συμπολιτών  που κινούνται στους αγροτικούς δρόμους.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button