Άγ. Μακρυγιάννης: «Δώστε μας επιτέλους αυτό που μας αξίζει!»

Γράφει ο: Άγγελος Μακρυγιάννης
Επικεφαλής Δημοτικού Συνδυασμού Όμορφες Πόλεις

Αγαπητοί φίλοι της σημερινής κυβέρνησης. Αγαπητά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που κυβερνάτε σήμερα την χώρα. Δώστε μας επιτέλους αυτό που μας αξίζει ως ισόνομοι και ισότιμοι πολίτες αυτής της χώρας. Μην μας καταδικάζετε για άλλη μία φορά ,όπως έκαναν οι προηγούμενοι από εσάς, με υποβάθμιση και μην μας κατατάσσετε σε πολίτες β’ κατηγορίας. Μην επιβεβαιώνετε για άλλη μια φορά, ότι η δυτική Αττική είναι η πίσω αυλή του λεκανοπεδίου. Δεν αντέχουμε άλλο! Το ποτήρι πλέον έχει ξεχειλίσει! Μπορεί το μεταναστευτικό πρόβλημα να είναι το μείζον αυτή την εποχή. Μπορεί να πρέπει να το επωμιστούν όλοι οι δήμοι της χώρας μας, αλλά γιατί και πάλι ξεκινάτε από εμάς ,όταν λέτε οι ίδιοι, ότι από του 320 και πλέον δήμους μόνο 90 θα πάρουν το βάρος αυτό; Έχετε άλλους 230 να επιλέξετε πολύ πιο ευνοημένους και περισσότερο αναβαθμισμένους από εμάς!

Για άλλη μία φορά μετά από πολλές και συνεχόμενες εξαγγελίες υποβάθμισης του δήμου μας: μεταφορά χωματερής δυτικής Αθήνας, μεταφορά Ρομά από το Χαλάνδρι σε περιφέρεια με περισσότερους από 25.000 καταγεγραμμένους, εγκαταστάσεις δεξαμενών πετρελαίου, διυλιστηρίων, αγωγών πετρελαίου, εγκαταστάσεων και δεξαμενών φυσικού αερίου (χωρίς να παρέχεται στους κατοίκους του δήμου μας), αγωγών υψηλής πίεσης φυσικού αερίου προς όλες τις κατευθύνσεις, στρατοπέδων, πεδίων βολής, πεδίων ρίψεων αλεξιπτωτιστών, διέλευση καλωδίου υπερυψηλής τάσης διπλής κατεύθυνσης χωρίς να ηλεκτροδοτείτε κάτι στο δήμο μας, χωροθέτηση ορυχείων βωξίτη, εκκρεμότητας για δεκαετίες του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου, και άλλα πολλά, χτυπάτε στην καρδιά ενός περήφανου Μεγαρικού και Νέο Περαμιώτικου λαού. Ενός λαού που σε μεγάλο βαθμό ξεριζώθηκε διωγμένος από φυλές που θέλετε σήμερα να φιλοξενήσουμε και να επιδοτήσουμε από το υστέρημα μας!

Γι’ αυτό σας παρακαλώ βάλτε μας σε άλλη ατζέντα, περισσότερο αναπτυξιακή, περισσότερο ασφαλή, περισσότερο φιλική προς την φύση και το περιβάλλον, γιατί μας το τάξατε προεκλογικά και επειδή μας το χρωστάτε από παλιά. Δώστε μας πίσω το οξυγόνο που μας πήρατε εδώ και δεκαετίες αφήνοντας και του πολίτες των Μεγάρων και Νέας Περάμου να έχουν δικαίωμα στο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας!

Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση και καλό αγώνα!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button