Απάντηση της Χρυσής Αυγής για την κατάθεση στεφανιού στα Μέγαρα

Το ΚΚΕ, οι διχαστές του Έθνους, οι τσιγκούνηδες του Περισσού, που έχουν για θεό μόνο το χρήμα, τα νεκροζώντανα απολειφάδια του σταλινισμού, που τρέμουν την τεράστια επιρροή της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική Νεολαία και σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελληνικής κοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου και των εργατών ή των ανέργων, που αρνούνται την γενναία Ιστορία και την ματωμένη Γεωγραφία της Ελλάδας, που έσυραν μια – και αν γινόταν θα ξαναέσερναν – στον όλεθρο την πατρίδα μας, που όπου πέρασε το μισητό λάβαρο του σφυροδρέπανου, μόνο πόνο και δυστυχία και δολοφονίες έδωσε στους πολίτες, αντί να μιλήσουν για τους απόγονους του Αιγύπτιου Ιμπραήμ που παρέλασαν ανήμερα της 25ης Μαρτίου στους δήμους ανά την Ελλάδα, επιλέγουν να βγάλουν γλώσσα και να εκφράσουν το βαθύ μίσος τους προς ότι έχει διαφορετική άποψη από αυτούς.

 
Ιδού η σπορά του μίσους τους, η "καταγγελία" για το στεφάνι που κατάθεσε η Χρυσή Αυγή στα Μέγαρα, ως όφειλε και ως εδικαιούτο. 
 
"Στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στα Μέγαρα, ο Δήμαρχος και η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου κάλεσαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να καταθέσει στεφάνι. Είναι από τους λίγους Δήμους που καλούν φασίστες να καταθέτουν στεφάνι σε εκδηλώσεις τέτοιων επετείων. 
Καταγγέλλουμε την ενέργεια αυτή της Δημοτικής αρχής ως αντιδραστική.
Οι υμνητές του Χίτλερ, των στρατοπέδων εξόντωσης της ναζιστικής Γερμανίας, του φασισμού και της χούντας, οι μαχαιροβγάλτες τραμπούκοι και πιστά σκυλιά του μεγάλου κεφαλαίου, αυτοί που σπέρνουν το ρατσιστικό τους μίσος και ξερνούν μισαλλοδοξία στην κοινωνία, ΔΕΝ πρέπει να έχουν θέση ΠΟΥΘΕΝΑ.

Η εργατική τάξη έχει μνήμη και συνείδηση για να τους καταδικάσει και να τους συντρίψει.

Το Γραφείο Τύπου
Της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ"
 
Χαιρετίσματα συντρόφια του ελέους! Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια και άλλα τέτοια ευτραφή!
 
Υ.Γ.: Για την ιστορία, κατατέθηκε στεφάνι στην πλατεία Ηρώων στα Μέγαρα από τον Συναγωνιστή Αντωνόπουλο Κωνσταντίνο, εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαου Μιχαλολιάκου. 
 
Ενώ παρά την ισχυρή βροχόπτωση κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής μαζί με τον Μιχαήλ Γιαννόγκωνα και εκπροσώπους των πενταμελών της Τ.Ο. Μεγάρων και Τ.Ο. Δυτικής Αττικής μετέβησαν στον χώρο όπου έγιναν δεκτοί με χειροκροτήματα και επευφημίες από πλήθος Μεγαριτών πολιτών, τα λαλίστατα αριστερά κοπρόσκυλα του Εργατικού Κέντρου φέτος παρέμειναν υπό σκεπή, καθώς δεν σήκωναν το ψιλόβροχο στις πλάτες τους. 
 
Δύσκολοι καιροί για επαναστάσεις συντρόφια…

 
Υ.Γ.2: Γράφετε όσες καταγγελίες θέλετε. Αλλά ΠΑΝΤΑ να γράφετε το όνομα μας με κεφαλαία γράμματα, όπως το κάνετε και στην "καταγγελία" σας… : ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button