Κώτσηρας: Παράταση ανάρτησης κτηματολογικών στοιχείων για Δ. Μεγαρέων και Οινόη

Στην παράταση μέχρι τις 12 Μαΐου 2022 της ανάρτησης των κτηματολογικών στοιχείων για τους κατόχους ακίνητης ιδιοκτησίας στον Δήμο Μεγαρέων και στη Δ.Ε. Οινόης του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, προχώρησε το Ελληνικό Κτηματολόγιο.

Η διαδικασία της ανάρτησης πραγματοποιείται – για πρώτη φορά – πλήρως ψηφιακά, χωρίς την υποχρέωση του πολίτη για αυτοπρόσωπη παρουσία στο Γραφείο Κτηματογράφησης.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Δυτικής Αττικής, κ. Γιώργος Κώτσηρας, είχε σειρά επαφών και επικοινωνίας τόσο με τον γενικό διευθυντή της «ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.», κ. Στέφανο Κοτσώλη, όσο και με τον αρμόδιο υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, θέτοντας το εν λόγω θέμα.

Με αφορμή την παραπάνω εξέλιξη, ο κ. Κώτσηρας ανέφερε σε δήλωσή του:

«Η παράταση της ανάρτησης των κτηματολογικών στοιχείων για τους ιδιοκτήτες στον Δήμο Μεγαρέων και στην Οινόη, ήταν ένα δίκαιο αίτημα που είχε τεθεί από όλους τους εμπλεκόμενους και ειδικότερα από τους αυτοδιοικητικούς φορείς και τους εκπροσώπους των πυρόπληκτων συμπολιτών μας στην Κινέτα.

Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τη διοίκηση της «ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.» και προσωπικά τον Γενικό Διευθυντή, κ. Κοτσώλη, για τις σχετικές ενέργειές του, όσο και την ηγεσία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, όπου είχα γνωστοποιήσει το θέμα».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button