Ακόμα και τη φιλανθρωπία καπηλεύεται ο κ. Μαρινάκης – Απάντηση στα περί καταγγελιών Στρατουδάκη

Για πολλοστή φορά ο Δήμαρχος Μαρινάκης αποδεικνύει πόσο δίκιο είχαν οι 7 δικοί του Δημοτικοί Σύμβουλοι, μεταξύ των οποίων 2 αντιδήμαρχοι και 2 πρόεδροι φορέων και επιτροπών, οι οποίοι αγανάκτησαν και απομακρύνθηκαν από κοντά του, λόγω της ανέντιμης και υβριστικής συμπεριφοράς του.

 

Προκειμένου ο απερχόμενος δήμαρχος Μαρινάκης να περισώσει την καρέκλα του και ότι το ιδιαίτερο σημαίνει ο δημαρχιακός θώκος για τον αλαζονικό χαρακτήρα του, έχει καθιερώσει την σάπια παλαιοκομματική προπαγάνδα για κάθε πολιτικό του αντίπαλο.

 

Οτιδήποτε συμβαίνει, μικρό ή μεγάλο, το διαστρεβλώνει και το παρουσιάζει ψευδώς ως “αλήθεια” για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του.

 

Αυτό έκανε ο απερχόμενος δήμαρχος Μαρινάκης για μια ακόμη φορά, χρησιμοποιώντας ακόμη και την ιερή έννοια της φιλανθρωπίας ως εργαλείο μαύρης προπαγάνδας.

 

Συγκεκριμένα, την 1η Μαΐου συναντήθηκαν τυχαία ο κ. Σταμούλης με τον κ. Στρατουδάκη, οι οποίοι μάλιστα, συνδέονται επί χρόνια, με ιδιαίτερη εκτίμηση και φιλία.

 

Στη συνάντηση ο κ. Στρατουδάκης, ο οποίος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον κ. Μαρινάκη, απευθυνόμενος προς τον κ. Σταμούλη, είπε ότι είχε μια πληροφορία περί δήθεν παρέμβασης εισαγγελέα (!!!)  εκ μέρους του, ώστε να σταματήσει η διανομή τροφίμων από τον κ. Στρατουδάκη εντός του χώρου του δημαρχείου.

 

Ο κ. Σταμούλης ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ότι η δήθεν πληροφορία είχε σχέση με αυτόν.

 

Στη συνέχεια της συζήτησης και οι δύο συμφώνησαν ότι δεν είναι ενδεδειγμένο ο χώρος του δημαρχείου να χρησιμοποιείται για διανομή τροφίμων, κατά την προεκλογική περίοδο.

 

Ο κ. Στρατουδάκης υπογράμμισε ότι για τον λόγο αυτό, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.

 

Η συζήτηση έληξε εκεί, όμορφα και φιλικά, και όλα όσα δημοσιεύθηκαν από τον απερχόμενο δήμαρχο Μαρινάκη ήταν ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ, κατά την πάγια τακτική του.

 

Επί της ουσίας, προσωπικά ο Γρηγόρης Σταμούλης και όλοι εμείς στην ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, είμαστε υπέρ κάθε ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, από όπου και αν προέρχεται, όπου και αν απευθύνεται, οπουδήποτε και αν συντελείται. Κατά συνέπεια, δηλώνουμε απερίφραστα, ότι ως επόμενη δημοτική αρχή θα στηρίζουμε απεριόριστα τις φιλανθρωπικές δράσεις οποιουδήποτε προσώπου ή φορέα, ιδιαίτερα μάλιστα του αγαπητού φίλου κ. Στρατουδάκη, τον οποίο τιμούμε και με τον οποίο θα έχουμε αγαστή συνεργασία ως αυριανή δημοτική αρχή.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button