Αγγ. Μακρυγιάννης και Χ. Γκίνης επισκέφθηκαν τον Γιώργο Κώτσηρα

Την ίδια ημέρα είχαν συνάντηση και με τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λ. Κοσμόπουλο

Δελτίο τύπου του δημοτικού συνδυασμού «Όμορφες Πόλεις» με επικεφαλής τον Άγγελο Μακρυγιάννη ενημερώνει για την επίσκεψη των δημοτικών συμβούλων κ. Άγγελου Μακρυγιάννη και κ. Χρήστου Γκίνη την Δευτέρα 18/10/2021 στον υφυπουργό Δικαιοσύνης και βουλευτή δυτικής Αττικής κ. Γεώργιο Κώτσηρα.

Οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι των Όμορφων Πόλεων μετά από αίτημα που έκαναν στον Υφυπουργό για να τον συναντήσουν στο υπουργείο, συζήτησαν και ενημερώθηκαν για θέματα που άπτονται του δήμου μας.

Θεωρούμε ότι ο κ. Κώτσηρας βοηθά όπου σταθεί για την επίλυση των προβλημάτων του δήμου μας και πρέπει να τον ευχαριστήσουμε γι’ αυτόν τον καθημερινό του αγώνα. Στη συζήτηση μας ακούστηκαν οι ανησυχίες μας για τα χρόνια προβλήματα των Μεγάρων, Νέας Περάμου, Κινέτας, Αλεποχωρίου, αλλά και προτάσεις του δημοτικού μας συνδυασμού για το μέλλον των πόλεών μας.

Επίσης την ίδια ημέρα είχαμε την τιμή και την χαρά να συναντηθούμε με τον αντιπεριφερειάρχη δυτικής Αττικής κ. Λευτέρη Κοσμόπουλο. Ο κ. Κοσμόπουλος παρά το ασφυκτικό του πρόγραμμα μας ενημέρωσε για την εξέλιξη όλων των αντιπλημμυρικών έργων της περιφέρειας Αττικής όπως και των ενεργειών του για την ολοκλήρωση πολλών μελετών αλλά και έργων που θα καλυτερεύσουν την ζωή των πολιτών του δήμου μας.

Η περιφέρεια Αττικής έχει βάλει σε προτεραιότητα την δυτική Αττική και μάλιστα τον πολύπαθο δήμο μας μιας και οι καταστροφές από φωτιές και πλημμύρες είναι τα τελευταία χρόνια ανυπολόγιστες. Οι κ. Μακρυγιάννης και Γκίνης παρουσίασαν προτάσεις του συνδυασμού Όμορφές Πόλεις που θα βελτιώσουν την εικόνα αλλά και την ζωή των πολιτών του δήμου μας.

Τέλος, οι επισκέψεις μας ολοκληρώθηκαν στον δήμο Μαραθώνα – Νέας Μάκρης με τον αντιδήμαρχο πολιτικής προστασίας και πολιτισμού κ. Ευάγγελο Κυπαρίσση. Ο κ. Κυπαρίσσης μας υποδέχτηκε στο γραφείο του με τον οποίο συζητήσαμε θέματα αγροτικής ανάπτυξης της περιφέρειας μας ανανεώνοντας το ραντεβού μας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Με εκτίμηση στους αναγνώστες σας,
Γραφείο Τύπου – Όμορφες Πόλεις.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button