Α.Σ. Μεγαρικός: «Η ακαδημία μας γέμισε τα γήπεδα»

Σε ανακοίνωσή του ο Α.Σ. Μεγαρικός ενημερώνει για τους πρόσφατους αγώνες των τμημάτων της ακαδημίας του.

«Έντονα ποδοσφαιρικό το Σαββατοκύριακο 18/19-11-2023 που πέρασε, για την ακαδημία μας όπου συμμετείχαν τα τμήματά της σε αγώνες εντός αλλά και εκτός έδρας.

Τα τμήματα Κ7 – Κ9 – Κ11 έδωσαν φιλικούς αγώνες εκτός έδρας με τα αντίστοιχα τμήματα του Μανδραϊκού.
Μέσα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα συνεργασίας των διοικήσεων, τα παιδιά και των δύο ομάδων ευχαριστήθηκαν τους αγώνες και έπαιξαν με την ψυχή τους.

Η Κ13 του Γιώργου Χατζή έπαιξε με τον συντοπίτη Βύζαντα στα πλαίσια του πρωταθλήματος της ΕΠΣΔΑ και μέσα σε ένα όμορφο και ανταγωνιστικό παιχνίδι με έντονη βροχή, κατάφερε να πάρει την νίκη με σκορ 0-1.

Στο κρύο γήπεδο του Ακράτητου αγωνίστηκε η Κ17 του Μεγαρικού την Κυριακή 19-11-2023 για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΔΑ.

Στο πρώτο ημίχρονο πολύ “παγωμένος” ο Μεγαρικός, ενώ είχε δύο ευκαιρίες, για να βάλει γκολ αλλά δεν τα κατάφερε, σε αντίθεση με τον Σκορπιό που βρήκε δύο φορές τα δίχτυα, και μπήκαν στα αποδυτήρια οι ομάδες στο ημίχρονο με 2-0 σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο εμφανώς αποφασισμένη να μην χάσει το παιχνίδι η ομάδα του Γιώργου Χατζή, μπήκε δυναμικά στο γήπεδο και πολύ σύντομα μείωσε σε 2-1 από πέναλτι που κέρδισε ο Στραβοδούλης Γ. και εκτέλεσε ο Παπαελευθερίου Σ.

Η ομάδα συνέχισε με τον ίδιο έντονο ρυθμό στο παιχνίδι και δέκα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα ο Τσαλαβρέτας Θ. σημείωσε το δεύτερο γκολ και ισοφάρισε σε 2-2.

Με μία ακόμη νίκη 3-1 συνεχίζει η Κ17 στο πρωτάθλημα Open League West Attica -Μελέτης Λάσκος- by diathesis αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα Μαγούλας το Σάββατο 18-11-2023 στον εντός έδρας αγώνα. Με δύο γκολ του Σαμπάνη Π. και ένα του Λάγιου Ι. πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η ακαδημία του Μεγαρικού συνεχίζει το έργο της, με προσήλωση και αγάπη στα παιδιά της, με στόχο τη βελτίωση τους, τόσο εντός αλλά πρωτίστως εκτός αγωνιστικού χώρου.

(Οι αγώνες της ΕΠΣΔΑ για την Κ11 και Κ15 αναβλήθηκαν)».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button