Μελέτη απαραίτητων έργων βελτίωσης στο κλειστό του 8ου Δημ. Σχολείου και έδρα της ΝΕΜ BC

Προσθήκη εξέδρας και κουβούκλιο στέγασης τηλεοπτικών συνεργείων στο κλειστό γυμναστήριο του 8ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων

Ανακοινώσεις τόσο της ομάδας καλαθοσφαίρισης της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος, όσο και του δημάρχου Μεγαρέων, Γρηγόρη Σταμούλη, αναφέρονται στην κινητοποίηση των αρμοδίων για βελτιωτικά έργα τα οποία έχει ανάγκη το κλειστό γυμναστήριο του 8ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων που αποτελεί και την έδρα της ΝΕΜ BC για την καινούργια απαιτητική χρονιά στην Α2 κατηγορία.

Η ΝΕΜ BC αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «Ευχαριστούμε για την άμεση εξέλιξη του έργου της εξέδρας στο κλειστό NEM BC Arena! Η διοίκηση της ΝΕΜ BC και όλος ο οργανισμός συνολικά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους μηχανικούς που ανέλαβαν αφιλοκερδώς τη σύνταξη μελέτης για την επέκταση των εξεδρών στην έδρα μας, δεδομένου ότι είναι παραπάνω από αναγκαία στην νέα χρονιά στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Θα θέλαμε ακόμα να ευχαριστήσουμε τον δήμαρχο Μεγαρέων, κ. Γρηγόρη Σταμούλη, όπως επίσης και το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγάρων για τα γρήγορα αντανακλαστικά τους στο αίτημα μας για επέκταση των εξεδρών, ένα αίτημα αναγκαίο στην παρθενική εμφάνιση της ομάδας της πόλης μας στην Α2.

Για αυτό και καθώς είμαστε σίγουροι πως το έργο αυτό θα αναβαθμίσει την αθλητική ζωή του τόπου μας, επισημαίνουμε ότι άμεσα επιβάλλεται ξεκινήσουν οι απαραίτητες εργασίες, για να είμαστε όλοι έτοιμοι στην έναρξη της προσεχούς αγωνιστικής σεζόν.

Ακολούθως και η ανακοίνωση του κ. Σταμούλη: «Σήμερα παραλάβαμε τον φάκελο αρχιτεκτονικής διαμόρφωσης και στατικής μελέτης προσθήκης εξέδρας και κουβούκλιου στέγασης τηλεοπτικών συνεργείων στο κλειστό γυμναστήριο του 8ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων.

Τις μελέτες συνέταξαν δωρεάν για τον Δήμο οι αρχιτέκτονες Τάσος Σάλτας και Θάνος Νικολάου και οι πολιτικοί μηχανικοί Χρήστος Σκλαβούνος και Δημήτρης Σκλαβούνος, τους οποίους ευχαριστούμε όλως ιδιαιτέρως.

Σύντομα θα ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου, για να μπορεί το εν λόγω κλειστό γυμναστήριο να φιλοξενεί πλέον ομάδες της Α2 κατηγορίας μπάσκετ, όπου θα αγωνίζεται από τη νέα περίοδο και η ΝΕΜ».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button