Μεγαρικός: Λευκή ισοπαλία με τη γειτονική Νέα Πέραμο

Δελτίο τύπου του Α.Σ. Μεγαρικός αναφέρει: Έπεσε και επίσημα η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος με ένα γειτονικό ντέρμπι, ανάμεσα στις ομάδες της Νέας Περάμου και του Μεγαρικού. Ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο. Η ομάδα της Νέας Περάμου είχε τον έλεγχο του αγώνα και τις 2 μεγάλες φάσεις που θα μπορούσαν να της δώσουν την νίκη, αλλά ο τερματοφύλακας μας Χόντος Δημήτρης ήταν εκεί για να βάλει στοπ.

Η ομάδα μας που είχε στη βασική ενδεκάδα 9 παιδιά γεννημένα το 2006-07 και 2008 κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα που για άλλη μια φορά είχε κυρίαρχο χαρακτηριστικό τη δύναμη. Αυτές οι εμφανίσεις μάς δίνουν πίστη ότι η ομάδα του Αλέκου Σαμάτιαλη έχει λαμπρό μέλλον μπροστά της με βάση της την Ακαδημία μας….

Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του δικού μας Πέτρου Φρυγανά, όπου του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορα να είναι πάλι κοντά μας. Η διοίκηση του Μεγαρικού στο κλείσιμο της ποδοσφαιρικής περιόδου θα ήθελε να δώσει τα συγχαρητήριά της στην ομάδα του Απολλωνα Ποντίων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΔΑ, στην ομάδα Μανδραϊκός Αθλητικός Όμιλος
– Ακαδημία Ποδοσφαίρου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ΕΠΣΔΑ και την άνοδό της στην Α΄ΕΠΣΔΑ μαζί με τον Αίαντα Παραλίας σαν δεύτερος της κατηγορίας.

Θερμές ευχές σε όλες τις ομάδες της Δυτικής Αττικής για καλό καλοκαίρι και με το καλό να ξανασυναντηθούμε τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Ευχαριστούμε την ομάδα της Ακαδημία Α.Γ.Σ Νέας Περάμου για τη φιλοξενία της.

Η σύνθεση της ομάδας μας:
ΣΑΜΑΤΙΑΛΗΣ: XONTOΣ, ΛOYΣA (2006), ΦPYΓANAΣ(43 λ.τ. ΣΑΧΙΜΠ 2007), ΠEΠΠAΣ, KEΛΛHΣ (2007), KAΣTANHΣ (2004), MΠAΛΛHΣ (2006), KYPIΛHΣ (2006)(70΄ KΩNΣTAΣ), MYPTAI (2007), ΔOYMENHΣ (2006), ΣTPABOYΔOYΛHΣ (2008)

φωτογραφία ioannis sotiriou

Παρόμοια άρθρα

Back to top button