Συγχαρητήρια κι ευχές του Δημάρχου στην αθλήτρια του ΑΟΜ Ελένη Πόλακ

Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Στίβου, η οποία θα συμμετάσχει στους Βαλκανικούς Αγώνες, το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Φεβρουαρίου περιλήφθηκε η Ελένη Πόλακ, επικοντίστρια του Αθλητικού Ομίλου Μεγάρων.

Το γεγονός αφενός γεμίζει με ικανοποίηση τους φιλάθλους των Μεγάρων, αφ’ ετέρου κατατάσσει τους αθλητές του ιστορικού Συλλόγου στις συνειδήσεις των φίλων του στίβου, ως ομάδα υψηλών προδιαγραφών.
Η Ελένη είναι μια από τις τέσσερις αθλήτριες, οι οποίες θα συμμετάσχουν, ενώ συνολικά εννέα άτομα απαρτίζουν την αποστολή.
Η Πόλακ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και έχει ήδη πιάσει το όριο πρόκρισης, 4,50 μ., στο Πανευρωπαϊκό κλειστού στίβου, και κυνηγάει την επίδοση 4,56μ. για το Παγκόσμιο ανοικτού που θα γίνει φέτος στη Ντόχα, Κατάρ.
Στο Πανευρωπαϊκό, το οποίο πραγματοποιείται στις αρχές Μαρτίου στη Γλασκώβη της Σκωτίας, η Ελένη θα συμπληρώσει την τριάδα στην οποία είχαν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου.
Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε: «Οι ευχές όλων είναι μαζί με την Ελένη έτσι ώστε να πετύχει να εξασφαλίσει μία θέση και να ανέβει στο βάθρο των νικητών στους Βαλκανικούς αγώνες και να συνεχίσει με δύναμη ώστε να την δούμε και να την καμαρώσουμε ακόμη ψηλότερα με νίκες και διεθνείς θριάμβους.
Από καρδιάς επίσης θέλω να συγχαρώ την Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Μεγάρων, για το σπουδαίο έργο, που επιτελεί στον Αθλητισμό και όλους τους αθλητές και αθλήτριες, που με τη συμμετοχή και τις επιδόσεις τους προβάλλουν και το Δήμο μας.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button