ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Μεγάρων για το Κέντρο Υγείας Μεγάρων

Η ΟΜ Μεγάρων έχοντας πλήρη αντίληψη της δυσμενούς κατάστασης που προκλήθηκε από την τροποποίηση της λειτουργίας του 1ου Κ.Υ. Μεγάρων, συνδράμει στην κατεύθυνση της άμεσης αποκατάστασης της πλήρους λειτουργίας της συγκεκριμένης Μονάδας Υγείας.

Πρέπει να γίνει σαφές ότι η παρούσα κατάσταση είναι προσωρινή και προέκυψε κατόπιν συνταξιοδοτήσεως δύο ιατρών και αναρρωτικής αδειοδότησης άλλων δύο, σε συνδυασμό με την πλήρη έλλειψη ενδιαφέροντος από ιατρούς όλων των ειδικοτήτων για το συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας.

Κατανοώντας την αναγκαιότητα για 24ωρη λειτουργία του ΚΥ, ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση αποκατάσταση της πλήρους λειτουργίας του ΚΥ. Ωστόσο, είναι τουλάχιστον υποκριτικό το ενδιαφέρον στελεχών της ΝΔ αλλά και άλλων κομματικών παρατάξεων για το συγκεκριμένο ζήτημα, όταν οι ίδιοι την περίοδο 2010-2015, διέλυσαν τη Δημόσια Υγεία με μειώσεις δαπανών, με 25.000 απομακρύνσεις εργαζομένων, με συγχωνεύσεις Μονάδων και αποκλεισμό 2.500.000 συνανθρώπων μας από το Δημόσιο Σύστημα.
Όλες οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στήριξαν έμπρακτα το δημόσιο χαρακτήρα της Υγείας, αποκαθιστώντας την αξιοπιστία του συστήματος και το αίσθημα ασφάλειας για τους πολίτες, χωρίς να διστάσουν τα βάλουν με τα ιδιωτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα.

Αδιαπραγμάτευτη θέση μας είναι οι δωρεάν και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας για όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει μικροπολιτικά παιχνίδια εν μέσω προεκλογικής περιόδου σε βάρος των συμπολιτών μας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button