ΚΟΒ Μεγάρων – Νέας Περάμου: Παράσταση διαμαρτυρίας στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων τη Δευτέρα 2 Ιουνίου

Σε διαμαρτυρία στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων καλεί το ΚΚΕ ΚΟΒ Μεγάρων – Νέας Περάμου τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, στις 10:00.

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου:

Λαέ των Μεγάρων, της Ν. Περάμου και της Κινέτας,
Η «ανάπτυξη» που υποσχέθηκε η κυβέρνηση και που χειροκρότησε η ΝΔ μαζί με τα διάφορα κόμματα-«αναχώματα» του συστήματός τους, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς! Περιστέλλεται η λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μεγάρων! Δεν υπάρχουν γιατροί να καλύψουν την 24ωρη λειτουργία του και ανακοίνωσαν ότι « θα μπορούμε να αρρωσταίνουμε ή να τραυματιζόμαστε Δευτέρα – Παρασκευή 8:00 με 15:00 και Σαββατοκύριακα κλειστά»! Και βγαίνουν οι υποψήφιοι από τη ΝΔ και καταγγέλλουν! Βγαίνει και το Υπουργείο και λέει ότι είναι «προσωρινό» γιατί φύγανε δύο γιατροί και ψάχνουν και δεν βρίσκουν κανέναν!
Πρέπει επιτέλους να τους δείξουμε ότι δεν μπορούν να κοροϊδεύουν κανέναν! Τόσο οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ όσο και η σημερινή του ΣΥΡΙΖΑ απαξίωσαν και υποβάθμισαν συνειδητά το αίτημα του λαού για Δημόσια Δωρεάν Υγεία, για έναν πολύ απλό λόγο:Γιατί δεν πιστεύουν πως η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό, γιατί υπηρετούν τα συμφέροντα των επιχειρηματιών στην υγεία, γιατί βλέπουν και την υγεία ως εμπόρευμα! Αυτό σημαίνει όλο και μεγαλύτερες περικοπές στην υγεία, είσοδος των επιχειρήσεων στα νοσοκομεία, υποβάθμιση των Κέντρων Υγείας, όποια κυβέρνηση κι αν προκύψει μετά τις εκλογές! Πέρα από την αυτοθυσία -και είναι αλήθεια- που δείχνει το ιατρικό προσωπικό, αν θέλουμε να έχουμε την υγεία μας, πρέπει να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη κι αν δεν έχουμε… θα πεθάνουμε! Θα τους αφήσουμε;
Το ΚΚΕ καλεί όλο τον λαό σε αντεπίθεση! Να ανατρέψουμε αυτήν την πολιτική, να αγωνιστούμε για τα δικαιώματά μας! Να σταθούμε απέναντί τους! Να μην τους ενισχύσουμε στην κάλπη! Να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα:
• Σύγχρονα Κέντρα Υγείας, με τον κατάλληλο εξοπλισμό, που να εξυπηρετούν τις ανάγκες όλου του λαού. Δημόσια δωρεάν υγεία για όλους χωρίς περιορισμούς!
• Μόνιμο προσωπικό με όλες τις ειδικότητες! Έξω οι επιχειρήσεις από την Υγεία!
Καλούμε όλο το λαό τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στο Κέντρο Υγείας στις 10:00 σε παράσταση διαμαρτυρίας!
Δυνατό ΚΚΕ για την ελπίδα, την προοπτική, τη ζωή που μας αξίζει!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button