Τώρα: Όταν το ψέμα μετατρέπεται σε… πολιτική και η πολιτική σε… προπαγάνδα!

Δελτίο Τύπου του συνδυασμού «Τώρα» σχετικά με το δίκτυο οπτικών ινών στα Μέγαρα και το «Κέντρο Αθλητισμού» στις π. ελαιοδεξαμενές.

Η κατασκευή οπτικών ινών από τον ΟΤΕ…

Είναι γνωστό ότι οι οπτικές ίνες αποτελούν σήμερα την τεχνολογία ακμής για τις τηλεπικοινωνίες.
Μια αληθινή επανάσταση για τα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις και για κάθε χρήστη του διαδικτύου.
Ο συνδυασμός μας έχοντας γνώση για τα θετικά της εγκατάστασης οπτικών ινών στην πόλη μας, ερώτησε προ ημερησίας διατάξεως στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου (διά του δημοτικού συμβούλου Παν. Μαργέτη), γιατί ο δήμος δεν εγκρίνει άδεια εκσκαφών για την κατασκευή οπτικών ινών μετά από σχετική αίτηση του ΟΤΕ.
Ο κ. Σταμούλης παραδέχθηκε ότι δεν εγκρίνει την άδεια εκσκαφών γιατί ο δήμος πρέπει να λάβει αντισταθμιστικά.
Και μάλιστα έθεσε ως απαραίτητη προϋπόθεση την λειτουργία του υποκαταστήματος της «COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ» στο παλιό κτήριο του ΟΤΕ.
«Υπάρχουν εξ’ άλλου και άλλες εταιρείες που ενδιαφέρονται και μπορούμε να πάρουμε αντισταθμιστικά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος, κατηγορώντας τον κ. Παναγιώτη Μαργέτη ότι συμπεριφέρεται ως «εκπρόσωπος της COSMOTE»!

Πρόσφατα όμως είδαμε με έκπληξη αλλά και αγανάκτηση, ανάρτηση στην προσωπική ιστοσελίδα του δημάρχου Μεγαρέων στο Facebook ενώ διαβάσαμε και δελτίο Τύπου του Δήμου Μεγάρων με ημερομηνία 24/10/2017 όπου προπαγανδίζει, ότι με πρωτοβουλία δημάρχου ο ΟΤΕ ξεκινά την κατασκευή οπτικών ινών στην πόλη μας.

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά ο κ. Σταμούλης, (αφού αναίτια καθυστέρησε την κατασκευή των οπτικών ινών ένα ολόκληρο χρόνο), προσπαθεί να εξαπατήσει τον Μεγαρικό και Νέο – Περαμιώτικο λαό δηλώνοντας ότι το έργο γίνεται με προσωπική του πρωτοβουλία!

Αλήθεια δεν είναι τραγικό να εμπαίζονται οι δημότες επειδή η σημερινή διοίκηση του Δήμου έχει την τακτική να μετατρέπει το ψέμα σε πολιτική και την πολιτική σε προπαγάνδα;
Έπειτα από όλα όσα προαναφέραμε, ζητούμε από τον κ. Γρηγόρη Σταμούλη να πει άμεσα την αλήθεια (δημοσιεύοντας στα τοπικά Μ.Μ.Ε. το έγγραφο αίτηση του ΟΤΕ) και βεβαίως να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τον δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού μας κ. Παναγιώτη Μαργέτη που τον αποκάλεσε «εκπρόσωπο» της COSMΟΤΕ.
Όσον αφορά για την επαναλειτουργία του υποκαταστήματος «COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ» στο παλιό κτήριο του ΟΤΕ που ο ίδιος έβαζε ως προϋπόθεση για να εξυπηρετούνται οι πολίτες, Η… ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ!

Το κατά τον κ. Σταμούλη «Κέντρο Αθλητισμού» στις π. ελαιοδεξαμενές

Όλοι θυμόμαστε την προπαγάνδα της διοίκησης Σταμούλη και του ίδιου προσωπικά (με αναρτήσεις στην προσωπική του σελίδα στο facebook) για την μεγάλη επιτυχία της δημιουργίας «Κέντρου Αθλητισμού» στον χώρο των παλαιών ελαιοδεξαμενών.

Θυμόμαστε τις φωτογραφίες με αθλήτριες του συλλόγου της ρυθμικής γυμναστικής, αλλά και αθλοπαιδιές σε «γήπεδα» με χώμα κλπ.
Ένας χώρος, στον οποίο ενώ τελείωσαν οι παράνομες καύσεις μπαζοσκούπιδων (μετά και την παρέμβαση των επιθεωρητών περιβάλλοντος), σήμερα γινόμαστε μάρτυρες της κατάστασης που επικρατεί.
Κατάσταση που για ακόμα μια φορά εκθέτει όχι μόνο την διοίκηση Σταμούλη αλλά και όλους τους πολίτες του Δήμου Μεγαρέων, στα μάτια ακόμη και επισκεπτών που περνούν από εκείνο το σημείο για να βρεθούν είτε στην πόλη των Μεγάρων, είτε στο Αλεποχώρι, είτε σε κάποιους από τους οικισμούς μας.

Αδιάψευστος μάρτυρας, το φωτογραφικό υλικό που παραθέτουμε, όπου αποδεικνύεται πως ο χώρος του κατά την διοίκηση υποτιθέμενου… «Κέντρου Αθλητισμού» του Δήμου, έχει μετατραπεί σε χώρο εναπόθεσης χιλιάδων κυβικών τριμμένης ασφάλτου, τα οποία έχουν καλύψει ακόμη και μέρος από τους κορμούς των τεράστιων δέντρων που βρίσκονται στον συγκεκριμένο χώρο.
Η αλήθεια βεβαίως για τον κ. Σταμούλη και την παράταξη της πλειοψηφίας είναι, πως ουδέποτε ο συγκεκριμένος χώρος υπήρξε χώρος αθλητισμού και πολιτισμού, όπως ο κ. Σταμούλης προπαγάνδιζε για λόγους παραταξιακής και προσωπικής ωφέλειας.

Κύριε δήμαρχε: Καταλάβετε επιτέλους ότι τέτοιου είδους προπαγάνδα δεν παράγει πολιτική και σωστή ενημέρωση στους πολίτες, αλλά έχει ως μοναδικό σκοπό την παραπλάνησή τους!
Κατανοήστε επιτέλους πως οι δημότες μόνο αφελείς δεν είναι!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button