Ξεκινούν σύντομα μελέτες για την δημοτική ύδρευση του Αλεποχωρίου

Παρά τις εξαιρετικά δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που έχει προκαλέσει η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, μετά από πρωτοβουλίες του Δημάρχου κ. Γρηγόρη Σταμούλη, ο Δήμος Μεγαρέων εξασφάλισε τα απαιτούμενα κονδύλια για την πραγματοποίηση των δύο παρακάτω μελετών, που αφορούν στην δημοτική ύδρευση του Αλεποχωρίου:

  • Στατική μελέτη αντλιοστασίου και δεξαμενής, για τον αγωγό υδροδότησης του Αλεποχωρίου.
  • Τοπογραφική μελέτη για τον αγωγό υδροδότησης του Αλεποχωρίου από τα Μέγαρα, με προσαρμογή της μελέτης οδοποιίας πεδινού τμήματος, στο τοπογραφικό υπόβαθρο.

 

Ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε σχετικά: "Το Αλεποχώρι αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους οικισμούς του Δήμου μας, με πολλά πλεονεκτήματα, περιβαλλοντικά, οικιστικά και τουριστικά, που πρέπει οπωσδήποτε να αξιοποιηθούν.

 

Με τις μελέτες για την δημοτική ύδρευση του Αλεποχωρίου που πρόκειται σύντομα να ξεκινήσουν, αλλά και με τις δράσεις που έχουν συμπεριληφθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2015-2019 του Δήμου, η σημερινή Δημοτική Αρχή, για μιαν ακόμη φορά, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την περιοχή και τους κατοίκους της. Και έπεται συνέχεια".  

Παρόμοια άρθρα

Back to top button