Εγκαίνια της Έκθεσης Τοπικών Προϊόντων «11η Μεγάρων Γη» την Παρασκευή 30 Αυγούστου

Στα Μέγαρα, την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 στις 19:30 στο Ανοιχτό Θέατρο στο Άλσος Θεόγνιδος (Πευκάκια), θα γίνουν τα εγκαίνια της Έκθεσης Τοπικών Αγροτικών Προϊόντων «11η Μεγάρων Γη», η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.

Η γιορτή αυτή διοργανώνεται όπως κάθε χρόνο από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Μεγαρέων (ΔΗΚΕΔΗΜΕ) με τη συνεργασία του Δήμου και τοπικών φορέων και σκοπός της είναι η στήριξη του παραγωγικού ιστού των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, η προβολή των τοπικών αγροτικών προϊόντων και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας, η ανάδειξη του πατροπαράδοτου τρόπου ζωής των κατοίκων των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, καθώς και η ψυχαγωγία του κοινού μέσα από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, που θα διεξάγονται παράλληλα.

Στην «11η Μεγάρων Γη» θα συμμετέχουν εκθέτες, κυρίως παραγωγοί και μεταποιητές από τις πόλεις των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, με αγροτικά τοπικά προϊόντα και χειροποίητες κατασκευές. Επίσης συμμετέχουν συλλογικές δομές τοπικής δράσης, πολιτισμού, κοινωνικής δράσης και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης. Παράλληλα, υπάρχει για τους επισκέπτες ένα πλούσιο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα, πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων και τα τέσσερα βράδια της Έκθεσης.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019
19:30 Εγκαίνια έκθεσης,
21:00 Χορευτική παράσταση, Λαογραφικοί Σύλλογοι Μεγάρων & Νέας Περάμου

Σάββατο 31 Αυγούστου 2019
21:00 Συναυλία με την Ελένη Φιλίνη και τον Χρήστο Παλάσκα σε μία μουσική κρουαζιέρα με τις μεγάλες επιτυχίες, που αγαπήσαμε

Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2019
21:00 Συναυλία με τις Σερσέ λα φαμ

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019
21:00 Συναυλία με τους «Onirama» και τον Μύρωνα Στρατή

Ώρες λειτουργίας των Περιπτέρων της έκθεσης από τις 17:00 – 24:00, από την Παρασκευή 30 Αυγούστου μέχρι τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button