Βράβευση διακριθέντων μαθητών του Δήμου το έτος 2015-2016

Με εκδήλωση, που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017, ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Μεγάρων ο Δήμος θα βραβεύσει τους μαθητές, οι οποίοι  διακρίθηκαν στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης & Διηγήματος, που προκήρυξε ο Δήμος Μεγαρέων κατά το Σχολικό έτος 2015-2016, καθώς και όλους τους μαθητές του Δήμου μας, που διακρίθηκαν σε οποιοδήποτε μάθημα ή άθλημα σε Πανελλήνιο ή Ευρωπαϊκό επίπεδο.

 

Στην εκδήλωση αυτή ομιλήτρια θα είναι η επίκουρη καθηγήτρια του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, κα Αργειτάκη Πολυξένη, η οποία τιμήθηκε στο Ετήσιο Γκαλά της Διεθνούς Ένωσης Ομοσπονδιών Κλασικού Αθλητισμού (IAAF) στο Μονακό στις 2 Δεκεμβρίου 2016 με το ειδικό βραβείο «Γυναίκα στον αθλητισμό» σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς της για την ανάπτυξη, την ενθάρρυνση και την ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών και των κοριτσιών σε όλα τα επίπεδα του αθλήματος του στίβου.

 

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, απευθύνει ανοιχτή και δημόσια Πρόσκληση σε όλους τους δημότες και τους κατοίκους του Δήμου Μεγαρέων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button