Τρεις συλλήψεις για κλοπές στα Μέγαρα. Προφυλακίστηκαν οι δύο

Καινούργια συμμορία με παλιούς γνώριμους της ασφάλειας, που έκλεβε σπίτια και επιχειρήσεις σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Μεγάρων. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για άτομα τα οποία συμμετείχαν στις δύο μεγάλες συμμορίες που δραστηριοποιύνταν στα Μέγαρα και είχαν συλληφθεί μαζί μαζί με τους συνεργούς τους αλλά δεν είχαν προφυλακιστεί.
 
Πιο συγκεκριμένα, οργανώθηκε από το Τ.Α. Μεγάρων με συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε επιχείρηση τα ξημερώματα της Παρασκευής 4 Μαρτίου στον καταυλισμό Ρομά του Βλυχού, όπου και συνελήφθησαν τα τρία ταυτοποιημένα μέλη της συμμορίας. Κατά την έρευνα στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος αντικειμένων που είχαν αφαιρεθεί από οικίες και επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές των Μεγάρων και της Νέας Περάμου (Μελί, Λιακούς, Βαρέα, Πέραμα, Λάκκα, Βλυχάδα κα), καθώς και ένα αγροτικό αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για τις κλοπές. Εξιχνιάστηκαν περισσότερες από 30 περιπτώσεις κλοπών.
 
Η συμμορία επέλεγε να χτυπά εύκολους στόχους, κυρίως αγροκτήματα, αποθήκες, εξωχικά και κατοικίες σε στιγμές που έλειπαν οι ιδιοκτήτες τους. 
 
Οι τρεις συλληφθέντες ηλικάς 21, 22 και 24 ετών οδηγήθηκαν στον ανακριτή όπου με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα οι δύο εξ αυτών προφυλακίστηκαν.
 
Όσοι πολίτες μπορούν να διακρίνουν στις φωτογραφίες κάποιο προσωπικό τους αντικείμενο ή έχουν δηλώσει ως κλεμμένο κάτι, να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Ασφάλειας Μεγάρων στο 22960 28001.
 
""

Παρόμοια άρθρα

Back to top button