Τμ. Ασφάλειας Μεγάρων: Με ραντεβού και μόνο για τα απαραίτητα να προσέρχονται οι πολίτες

Τμ. Ασφάλειας Μεγάρων: Με ραντεβού και μόνο για τα απαραίτητα να προσέρχονται οι πολίτες

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώθηκε πως όσοι πολίτες επιθυμούν να προβούν στην έκδοση δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου, θα πρέπει προηγουμένως να επικοινωνούν με την αρμόδια Υπηρεσία, προκειμένου να καθοριστεί συγκεκριμένη ώρα προσέλευσης για την εξυπηρέτησή τους.

Σε επικοινωνία μας με το τμήμα Ασφάλειας Μεγάρων, αρμόδιο για την έκδοση ταυτοτήτων στην περιοχή, ο διοικητής Αστυνόμος Α’ κ. Βανάκας Δημήτρης, μας τόνισε πόσο σημαντικό είναι να μη συνωστιστεί κόσμος στο τμήμα, ειδικά αυτές τις ημέρες που προσέρχονται άτομα που βρίσκονται υπό περιοριστικούς όρους και πρέπει να παρουσιαστούν. Περιπτώσεις που δεν είναι επείγουσες, όπως αλλαγή ταυτότητας λόγω φθοράς ή ανανέωση κυνηγετικών αδειών (για όσες δε λήγουν άμεσα), προτείνεται να αποφεύγονται προς το παρόν. Για τις υπόλοιπες περιπτώσεις οι πολίτες θα πρέπει πρώτα να καλούν στο 22960 28001.

Η διαδικασία αυτή θα εφαρμοστεί για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την πρόληψη και την προστασία από τον κορωνοϊό, με σκοπό την αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού μεγάλου αριθμού ατόμων σε κλειστούς χώρους, για την προστασία πολιτών και αστυνομικών.

Για την έκδοση Διαβατηρίων αρμόδιο είναι το τμήμα Ελευσίνας. Καλείτε στο τηλέφωνο 210 5562736.

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γραφείο Αξιωματικού Υπηρεσίας: 2296028001

2. Γραμματεία (έκδοση αδειών εργασίας, security, όπλων κλπ): 2296028018

3. Γραφείο ταυτοτήτων: 2296028867

4. email: tamegaron@astynomia.gr

Related posts