Τώρα: Τα Μέγαρα και η Νέα Πέραμος αλλάζουν σελίδα «Τώρα»

Στις 26 Μαΐου τα Μέγαρα και η Νέα Πέραμος αλλάζουν σελίδα. Αυτή η αλλαγή για να πετύχει, προϋποθέτει ανανέωση σε πρόσωπα, φρέσκια οπτική εναρμονισμένη με τις σύγχρονες ανάγκες, όρεξη για δουλειά και προσωπικές – επαγγελματικές διαδρομές που να αποτελούν τεκμήρια ήθους, γνώσης, ικανότητας και διοικητικής επάρκειας.

Οι συμπολίτισσες και οι συμπολίτες  που απαρτίζουν  τον συνδυασμό «Τώρα» μαζί με τον επικεφαλής μας και αυριανό Δήμαρχο Μεγάρων – Νέας Περάμου Γιώργο Μπερδελή, δημιούργησαν μια ισχυρή ομάδα που είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της νέας εποχής για τον Δήμο μας.

Ο Γιώργος Μπερδελής και τα στελέχη του συνδυασμού «Τώρα» έχουν στις προτεραιότητές τους την συλλογική δουλειά και την οργάνωση του Δήμου σε όλα τα επίπεδα.
Γιατί πιστεύουν πως όλοι μαζί συλλογικά και σε συνεργασία με τους φορείς των πόλεων των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, μπορούν όχι μόνο να αντισταθούν στα προβλήματα που προκύπτουν, αλλά και να πάνε τον τόπο μας ένα βήμα μπροστά.

Εμείς ως διοίκηση, δεν θα κρύψουμε τα προβλήματα «κάτω από το χαλί» για να αποφύγουμε το πολιτικό κόστος, όπως έκανε η σημερινή υπό τον κ. Σταμούλη διοίκηση στα μεγάλα ζητήματα που προέκυψαν, όπως ο βωξίτης, ο ΧΥΤΥ, και ο Ευρασιατικός Αγωγός.

Εκεί που ο κ. Σταμούλης και οι προκάτοχοί του απέτυχαν οικτρά εμείς είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε και θα πετύχουμε.
Η σωστή διαχείριση της καθημερινότητας, η ασφάλεια και η κοινωνική πολιτική, θα είναι οι βασικοί πυλώνες στους οποίους θα στηριχθεί η διοίκησή μας.
Γιατί όλοι εμείς πιστεύουμε, πως ο πολίτης θέλει από τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, να του «ανταποδίδουν»  ως παροχές αυτά που μέσω των δημοτικών τελών πληρώνει.
Και αυτό επειδή  θεωρούμε, πως είναι αδιανόητο οι πολίτες να μην απολαμβάνουν πόλεις καθαρές, με πολύ πράσινο, αλλά και με υποδομές στο σύνολο του οδικού δικτύου.
Επιδίωξή μας ως διοίκηση, είναι να αλλάξουμε ριζικά το επίπεδο ζωής των κατοίκων των πόλεων των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, ρίχνοντας ιδιαίτερο βάρος στην ασφάλεια των δημοτών μας, με καινοτόμες ιδέες και προτάσεις που έχουν ήδη δοθεί στην δημοσιότητα με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου… 

Λέμε όχι σε μια δημοτική διοίκηση που επενδύει στις πελατειακές σχέσεις βαδίζοντας με γνώμονα την επανεκλογή της.
Λέμε όχι σε πολιτικές και πολιτικούς που αδυνατούν να κάνουν ρήξεις ώστε επιτέλους να αλλάξει η νοοτροπία των πολιτών μας.
Λέμε όχι σε όλους αυτούς που βάζουν μπροστά μόνο το προσωπικό και πολιτικό τους συμφέρον, αγνοώντας το συμφέρον των δημοτών μας.
Λέμε όχι σε αυτούς που έχουν μετατρέψει το Δήμο σε … «μαγαζάκι» τους.
Λέμε όχι στην ασυνέπεια των λόγων και των πράξεων.
Στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου Λέμε ΝΑΙ στον Γιώργο Μπερδελή και στα στελέχη του συνδυασμού  «Τώρα»!
Γιατί η δυναμική του Γιώργου Μπερδελή και των στελεχών του συνδυασμού του, δίνει το έναυσμα στους πολίτες να προχωρήσουν  μπροστά, αφήνοντας πίσω τους εκπροσώπους του αναχρονισμού και της οπισθοδρόμησης, που εμφανίζονται στις δημοτικές εκλογές με άλλο προσωπείο.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button