«Τώρα»: Ψηφίστε κατά συνείδηση

Αγαπητοί συμπολίτες,

Η δημοτική παράταξή «Τώρα» από την ημέρα που δημιουργήθηκε, βασίστηκε στην ύπαρξη πολιτών, που ψηφίζουν συνειδητά με γνώμονα το συμφέρον των πόλεων των Μεγάρων και της Νέας Περάμου.

Συνεπώς, θα ήταν προσβλητικό για τους πολίτες να δεχτούν από εμάς υπόδειξη για την επιλογή τους τη δεύτερη Κυριακή και εντελώς ξένο για όλα τα μέλη του συνδυασμού που πιστεύουν στις αρχές του «Τώρα» να μπουν σε αυτή τη διαδικασία.

Για εμάς, οι ψήφοι και η στήριξη των συμπολιτών μας που πίστεψαν στον Γιώργο Μπερδελή, στις αρχές και στις αξίες του «Τώρα» δεν θα γίνουν σε καμία περίπτωση αντικείμενο ανταλλαγής ή συναλλαγής.

Η ομάδα του «Τώρα», με τους εκλεγμένους δημοτικούς της συμβούλους στην πρώτη γραμμή, συνεχίζει τον αγώνα της για να μεταλαμπαδεύσει μέσα στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και σε κάθε γειτονιά του δήμου μας με κάθε τρόπο τις θέσεις της και το πρόγραμμά της, με σκοπό να επιτύχει την πολυπόθητη αλλαγή νοοτροπίας στον τόπο μας.

Με την δέσμευση ότι από την πρώτη έως την τελευταία μέρα της τετραετούς θητείας μας στο δημοτικό συμβούλιο θα τιμήσουμε με συνέπεια την εμπιστοσύνη όλων όσων πίστεψαν και πιστεύουν στον Γιώργο Μπερδελή και τον συνδυασμό μας, τους καλούμε να ψηφίσουν κατά συνείδηση.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button