Ο Γιώργος Μπερδελής συγχαίρει τον νέο Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη

Ο συνδυασμός ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΡΑ – ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ και ο επικεφαλής του, Γιώργος Μπερδελής, σεβόμενος την κρίση και επιλογή της Μεγαρικής κοινωνίας, συγχαίρει το συνδυασμό Ένωση Πολιτών και τον επικεφαλής της, νεοεκλεγέντα Δήμαρχο, Γρηγόρη Σταμούλη για την εκλογή τους στη διοίκηση του Δήμου Μεγαρέων.

 

Για την πρόοδο του τόπου ευχόμαστε και ελπίζουμε σε ένα εποικοδομητικό Δημοτικό Συμβούλιο στο οποίο δεν θα έχουν θέση ανέξοδες αντιπαραθέσεις, αλλά διάλογος, διαφάνεια και προτάσεις έτσι ώστε να λυθούν τα προβλήματα των πόλεων των Μεγάρων και της Νέας Περάμου και να επιτευχθεί η πολυπόθητη ανάπτυξη που θα αναζωογονήσει την κοινωνία μας.

 

Οι αρχές αυτές ήταν και είναι η κινητήριος δύναμη για τη συμμετοχή του ΤΩΡΑ στις δημοτικές εκλογές και γι α αυτές θα συνεχίσει να μάχεται μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και πολύ περισσότερο έξω στην κοινωνία που έχει ανάγκη όλους εμάς τους εκπροσώπους της. Η επόμενη πενταετία είναι κομβικής σημασίας για την πορεία του Δήμου προς ένα υγιές μέλλον καθώς, είναι η πρώτη πενταετής θητεία Δημάρχου και συμπίπτει ακριβώς με το τελευταίο μεγάλο πακέτο χρηματοδοτήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Εμείς γνωρίζοντας τον υγιή και σημαντικό ρόλο που μπορεί να έχει η αντιπολίτευση, θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις και τις ικανότητες στο να διοικηθεί αποτελεσματικά και προς όφελος των πολιτών ο Δήμος.

 

Τέλος, προκειμένου να είμαστε ξεκάθαροι απέναντι σε αυτό το μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας που μας τίμησε με την ψήφο του, δηλώνουμε για μια ακόμα φορά ότι το ΤΩΡΑ δήλωσε συλλογικά, με τον πιο ειλικρινή και ξεκάθαρο τρόπο, τη μη καθοδήγηση προς τον έναν ή τον άλλον υποψήφιο και τη μη συναλλαγή κάτω από το τραπέζι, για την εκλογική διαδικασία της δεύτερης Κυριακής».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button