Τώρα: Οι συγκεκριμένοι δρόμοι θα σκαφτούν ξανά σε λίγους μήνες

Περίπου 50 ημέρες πριν τις εκλογές, η διοίκηση του κ. Σταμούλη έχει εξαντλήσει κάθε μέσο για να αναστρέψει το κακό κλίμα που η ίδια μέσα σε μια πενταετία κατάφερε να δημιουργήσει στους δημότες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου.

Πέρα λοιπόν των ανεξέλεγκτων προσλήψεων και των υποσχέσεων για εργασία, ο κ. Σταμούλης μη έχοντας κάνει κανένα έργο ουσίας στα Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο, προκειμένου να κερδίσει τις εντυπώσεις, ασφαλτοστρώνει όλους τους δρόμους.

Ξεκαθαρίζουμε πως δεν διαφωνούμε με τις ασφαλτοστρώσεις γενικότερα.

Διαφωνούμε όμως με αυτές που γίνονται σε δρόμους οι οποίοι σε λίγους μήνες θα σκαφτούν ξανά για να τοποθετηθούν οι αναμονές ώστε να γίνουν οι συνδέσεις των κατοικιών με το κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης, την στιγμή που εδώ και 2 μήνες έχει ολοκληρωθεί το έργο της αποχέτευσης με την τοποθέτηση του κεντρικού αγωγού.

Αναφερόμαστε στην οδό Πατριάρχου Βαρθολομαίου, (δρόμος Χανίου), αλλά και στην οδό Ευπαλίνου όπου έπρεπε να περάσουν 5 χρόνια, όπου έπρεπε να «σπάσουν» οι συμπολίτες μας τα αυτοκίνητά τους, όπου έπρεπε να κινδυνεύσουν αρκετοί οδηγοί δικύκλων, για να αφυπνιστεί ο κ. Σταμούλης και να …. «μαυρίσει» με άσφαλτο το δρόμο, σε περιοχές που σημειωτέον από το 2010 μέχρι και σήμερα, δεν είχε γίνει καμία παρέμβαση!

Στην περίπτωση όμως αυτή, ο κ. Σταμούλης αναιρεί τον ίδιο του τον εαυτό, αφού κατά καιρούς στο δημοτικό συμβούλιο και σε ερωτήσεις δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης για την τραγική κατάσταση που επικρατούσε και επικρατεί στους δρόμους των Μεγάρων, απαντούσε ότι «δεν είναι δυνατό να παρέμβουμε σε δρόμους που δεν έχει ολοκληρωθεί το αποχετευτικό και θα σκαφτούν ξανά ώστε να τελειώσει το έργο»!

Παρά τα λεγόμενά του, ο κ. Σταμούλης για να παρουσιάσει έργο προεκλογικά, δεν διστάζει να χρησιμοποιεί τα χρήματα του Μεγαρικού λαού, την στιγμή που γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος ότι οι συγκεκριμένοι δρόμοι θα σκαφτούν ξανά σε λίγους μήνες για να τοποθετηθούν οι αναμονές για τις συνδέσεις των οικιών.

Διευκρινίζουμε πως ο συνδυασμός «ΤΩΡΑ» και ο επικεφαλής μας κ. Γιώργος Μπερδελής, δεν τάσσονται κατά των έργων που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Καταδικάζουμε όμως την παλαιοκομματική τακτική που ακολουθεί ο σημερινός δήμαρχος κ. Γρηγόριος Σταμούλης, με ασφαλτοστρώσεις που γίνονται βιαστικά, χωρίς σχέδιο και με μοναδικό σκοπό την αναστροφή του κακού πολιτικού κλίματος σε βάρος της διοίκησης.

Πρόκειται για μια τακτική που μας παραπέμπει πίσω σε εκείνες τις εποχές, όπου οι δήμαρχοι «μαύριζαν» τους δρόμους προεκλογικά, για να μην τους … «μαυρίσουν» οι πολίτες στην κάλπη.

Δυστυχώς όμως για τον κ. Σταμούλη, οι πολίτες έχουν και γνώση και κρίση.

Κρίνοντας και συγκρίνοντας, είμαστε βέβαιοι πως στις εκλογές της 26ης Μαΐου, θα δώσουν την ευκαιρία στον επικεφαλής μας Γιώργο Μπερδελή και στους άξιους συνεργάτες του, να ασκήσουν διοίκηση.

Και τότε θα φανεί η διαφορά ήθους, ύφους αλλά και πολιτικής!

Η Ομάδα Επικοινωνίας του συνδυασμού «ΤΩΡΑ»

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button