Τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου

Ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα και ολοκληρώνονται σύντομα τα έργα τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου Μεγάρων.

Η διοίκηση του Δήμου είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη που, πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις, ολοκληρώνει ακόμα ένα από τα έργα που είχε εξαγγείλει. Η τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα είναι ένα έργο πολύ σημαντικό για τον τόπο, το οποίο βαίνει προς ολοκλήρωση χάρις στις επιτυχημένες προσπάθειες του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γεωργίου Κουμπέτσου.

Μετά την τοποθέτηση του τάπητα θα προστεθεί ακόμα ένας λειτουργικός χώρος στις, ιδιαίτερα αναβαθμισμένες τα τελευταία 2 χρόνια, εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Μεγάρων.

Με αυτόν τον τρόπο θα αποφορτιστούν οι υπόλοιποι χώροι και θα λυθεί το πρόβλημα με την επάρκεια των χώρων προπόνησης, αλλά και αγώνων των ομάδων της πόλης.

Επίσης θα δοθεί η δυνατότητα της ενασχόλησης με τον αθλητισμό περισσότερων νέων συμπολιτών μας μέσα από τις Ακαδημίες των ομάδων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην εποχή αυτή.

Ένα ακόμα έργο της σημερινής διοίκησης παραδίδεται με τις άοκνες προσπάθειες του Αντιδημάρχου κ. Γεωργίου Κουμπέτσου στην κοινωνία των Μεγάρων και της Νέας Περάμου και αποτελεί ηχηρή απάντηση στους κενούς και ιδιοτελείς πολιτικούς αντιπάλους οι οποίοι με τη στάση και τη συμπεριφορά τους εκτίθενται καθημερινά απέναντι στους συμπολίτες μας.

Η σημερινή διοίκηση κάτω από φοβερά αντίξοες συνθήκες πετυχαίνει το στόχο που έχει θέσει προεκλογικά και που δεν είναι άλλος από την ανάπτυξη και την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των δημοτών.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν θα επιτρέψει σε κανένα πολιτικό δημαγωγό να σταθεί εμπόδιο.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button