Τον Ηρακλή υποδέχεται η ΝΕΜ την Κυριακή 12/02

Στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Elite League Ερρίκος Ντυνάν η Νεανική Εστία Μεγαρίδος θα υποδεχθεί στη NEM BC Arena τον Ηρακλή την Κυριακή 12/02 και ώρα 15:00.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Kontra Channel (Αττική), και άλλα κανάλια στην υπόλοιπη Ελλάδα. Επίσης θα μεταδοθεί και από το YouTube. (Πατήστε ΕΔΩ).

Τέλος, η διοίκηση της ΝΕΜ με ανακοίνωσή της αναφέρει: «Ενημερώνουμε τους πολυπληθείς φιλάθλους μας ότι από το επερχόμενο παιχνίδι της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου, ώρα 15:00, στην NEM BC ARENA, με τον ΗΡΑΚΛΗ και έως το τέλος του πρωταθλήματος θα ισχύσουν τα κάτωθι:

1) Κάτοχοι blue cards που δεν έχουν εξοφλήσει την κάρτα τους θα κληθούν να πληρώσουν κανονικά εισιτήριο.
2) Στα vip court side seats (gold cards) θα καθίσουν αυστηρά και μόνον οι κάτοχοι τους!
Δεν θα γίνει ΚΑΜΙΑ εξαίρεση!
3) Οι αθλητές του NEM BASKETBALL SCHOOL θα εισέλθουν δωρεάν και θα καθίσουν όλοι μαζί στις συγκεκριμένες μαθητικές θέσεις και όχι σε καθίσματα που προορίζονται για κατόχους blue cards ή εισιτηρίων.
Συγκεκριμένα για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΗΡΑΚΛΗ οι μαθητές του NEM BASKETBALL SCHOOL οφείλουν να προσέλθουν τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα 14:30, καθώς οι μαθητικές θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητος.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button