Άνοιγμα στην ποδοσφαιρική αγορά της Αθήνας και του Πειραιά για τον Βύζα

Συνεχίζονται πυρετωδώς οι επαφές των παραγόντων του Βύζαντα ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ομάδας Λεωνίδας Νικολάου σε συνεργασία με τον γενικό αρχηγό Μάκη Πανταζή και τον προπονητή Γιάννη Μπότση, αποφάσισαν φέτος να αλλάξουν γραμμή πλεύσης ξεφεύγοντας από τα όρια της Δυτικής Αττικής, κάνοντας άνοιγμα στην ποδοσφαιρική αγορά της Αθήνας και του Πειραιά.

Ήδη έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με έναν έμπειρο τερματοφύλακα, έναν κεντρικό αμυντικό, έναν αμυντικό χαφ, έναν δεξιό αμυντικό και έναν πλάγιο επιθετικό, τα ονόματα των οποίων δεν ανακοινώνονται για ευνόητους λόγους.

Αξιοσημείωτο είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν συμφωνήσει με την διοίκηση του Βύζαντα, προέρχονται από ομάδες που είτε στέφθηκαν πρωταθλήτριες, είτε είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στα πρωταθλήματα που συμμετείχαν.

Φαίνεται ξεκάθαρα πως εφόσον τελικά οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές υπογράψουν, ολοκληρώνεται σε μεγάλο βαθμό ο βασικός κορμός του ρόστερ της ομάδας.

Αυτό θα δώσει την δυνατότητα στον προπονητή Γιάννη Μπότση να δουλέψει με άνεση έχοντας στην διάθεση του ένα πλήρες ρόστερ που θα απαρτίζεται από έμπειρους αλλά και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα σπλάχνα του Βύζαντα. Ποδοσφαιριστές που πέρυσι πήραν ευκαιρίες αλλά και παιχνίδια στα πόδια τους, αποδεικνύοντας πως έχουν τις δυνατότητες αλλά και το ταλέντο να παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια του Βύζαντα να πετύχει φέτος την άνοδο.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button