Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Μεγάρων

Η Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Μεγάρων – Νέας Περάμου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Περάμου την Τετάρτη 8/02 παρουσία στελεχών του Κινήματος από τη Ν.Ε , Σεμίνα Πινή, Μαρία Μιχάλαρου, Σούλης Σερέπας, Στέφανος Φουρνάρης,την Κ.Ε Αθανάσιος Σερέπας, των Γραμματέων Τ.Ο Ελευσίνας Σπύρος Ζιάγκας και Ασπροπύργου Νικόλαος Πετρουγάκης καθώς και επίτιμων μελών του ΠΑΣΟΚ που με το έργο τους συνέβαλλαν και συμβάλλουν στην προαγωγή των αξιών και πολιτικών ιδεών του Κινήματος, όπως πληροφορεί δελτίο τύπου το οποίο στη συνέχεια αναφέρει:

Ο εξαιρετικός ομιλητής Δρ.Χάρης Δούκας, Μηχανολόγος Μηχανικός και Αναπληρωτής Καθηγητής Ενεργειακής Πολιτικής και Διοίκησης στη Σχολή των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στην Ελλάδα και Γραμ. Τομέα Ενεργειακής πολιτικής ΠΑΣΟΚ, στην ομιλία του αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ.

Ένα Πρόγραμμα όπου για εμάς – τη σύγχρονη σοσιαλδημοκρατία – η οικονομική ανάπτυξη, οι εξαγωγές, οι επενδύσεις, η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας, η καινοτομία και η παραγωγικότητα των επιχειρήσεων δεν είναι αυτοσκοπός. Είναι το μέσο και το όχημα για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των εργαζομένων και της μεσαίας τάξης, την πραγματική μείωση των ανισοτήτων την ουσιαστική προστασία των αδυνάμων και την αναγέννηση της ελπίδας ότι η νέα γενιά, θα ζήσει καλύτερα από τους γονείς της.

Ο Δρ. Χάρης Δούκας ανέπτυξε και το θέμα της ενεργειακής κρίσης που ζούμε σήμερα, αναφέροντας συγκεκριμένα «Αυτή η κρίση δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί επιδοματικά αλλά μόνο μεταρρυθμιστικά
Δεν μπορείς στην προσπάθεια ενεργειακών εταιρειών να αποκομίσουν υπερκέρδη να απαντάς με επιδόματα».

Στην κοπή της πίτας συμμετείχαν και οι υποψήφιοι βουλευτές ΠΑΣΟΚ Δυτ. Αττικής:
Ακαμιωτάκη Μαργαρίτα, Περουκίδου Κυριακή, Υψηλάντης Αντώνης, Χατζηλέρης Κυριάκος και ο υποψήφιος βουλευτής β2 Δυτ. Τομέα Αθηνών Αθανάσιος Βασιλείου.

Τέλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαρέων, Παναγιώτης Μαργέτης, ευχήθηκε για την ενότητα και πρόοδο του πολιτικού μας χώρου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Φούρνο Σάλτα για την προσφορά της πρωτοχρονιάτικης πίτας!

Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Μεγάρων – Ν. Περάμου
Η Συντονίστρια : Ακαμιωτάκη Μαργαρίτα.
Ο Συντονιστής: Ιωάννης Μιχάλαρος
Υπ. ΜΜΕ : Γιώργος Δρίτσας
Υπ. Οργανωτικού : Ιωάννης Μαργέτης
Μέλος: Φύλλης Κρυάδας

Παρόμοια άρθρα

Back to top button