Τέλεση Δοξολογίας για την 25η Μαρτίου, την Πέμπτη στην Αγία Παρασκευή Μεγάρων

Θα γίνει κανονικά την Πέμπτη η Δοξολογία για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, στις 10 το πρωί
στην Αγία Παρασκευή Μεγάρων, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που απεστάλη από τον δήμο.

Ύστερα από τα τελευταία μέτρα, που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 19 Μαρτίου και σχετική διευκρινιστική εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του υπουργείου Εσωτερικών επιτρέπεται να γίνει Δοξολογία, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Έτσι λοιπόν θα τελεστεί, με την παρουσία έως 20 ατόμων, στον Ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής Μεγάρων με την τήρηση όλων των μέτρων, που απαιτούνται, για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού δηλαδή όχι συνωστισμός, αποστάσεις και όλοι φορώντας μάσκες.

Θα προσκληθούν από τον δήμαρχο Μεγαρέων, για να παραστούν ο Μητροπολίτης Μεγάρων & Σαλαμίνος κ.κ. Κωνσταντίνος, οι βουλευτές της Περιφέρειας δυτικής Αττικής, ο διοικητής της Σχολής Πυροβολικού ως εκπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Μεγάρων ως εκπρόσωπος των Σωμάτων Ασφαλείας, ο πρόεδρος του δημοτικούσΣυμβουλίου, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, οι αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Μεγάρων, Νέας Περάμου και Κινέτας και οι πρόεδροι του Δ.Σ της ΔΗΚΕΔΗΜΕ και του ΗΡΟΔΩΡΟΥ.

Δεν θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση στην Πλατεία Ηρώων ούτε και τελετή κατάθεσης στεφάνων.
Στεφάνι θα καταθέσει εξ ονόματος όλων των τοπικών φορέων και του δήμου, ΜΟΝΟΝ ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, στο μνημείο των πεσόντων, στην Πλατεία Ηρώων στα Μέγαρα.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button