Ο δήμος Μεγαρέων συνδράμει τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας

Αποστολή 23 κιβωτίων με είδη πρώτης ανάγκης

Την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021, ο δήμος Μεγαρέων απέστειλε στον δήμο Ελασσόνας για τους σεισμοπαθείς, 23 κιβώτια με είδη πρώτης ανάγκης, όπως ενημερώνει το γραφείο επικοινωνίας του δήμου με δελτίο τύπου.

Ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

 

«Οι ζημιές στην περιοχή της Ελασσόνας από τους τελευταίους σεισμούς δημιούργησαν ανυπολόγιστες ζημίες. Χιλιάδες σπίτια κατέρρευσαν και εκατοντάδες πολίτες βρέθηκαν κυριολεκτικά στο δρόμο αδυνατώντας να καλύψουν ακόμα και τις στοιχειώδεις ανάγκες τους.
Όλοι οι Έλληνες αλλά και πολύ περισσότερο εμείς οι Μεγαρίτες, που έχουμε ζήσει τα τραγικά γεγονότα από τη μανία του Εγκέλαδου με τους σεισμούς του 1981 (Αλκυονίδες), μπορούμε να αντιληφθούμε πώς αισθάνονται αυτοί οι άνθρωποι και την ταλαιπωρία που υφίστανται και θεωρούμε καθήκον και υποχρέωσή μας να σταθούμε δίπλα τους και να τους πούμε ότι σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις κανείς δεν πρέπει να είναι μόνος του.

Στείλαμε λοιπόν σήμερα αυτή τη μικρή βοήθεια στον δήμο Ελασσόνας με μεγάλη αγάπη για τους σεισμοπαθείς ευχόμενοι κουράγιο, υπομονή και δύναμη να ξεπεραστεί γρήγορα αυτή η δύσκολη κατάσταση χωρίς να αφήσει πληγές. Οι σκέψεις μας είναι κοντά τους».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button