Συνδέσεις στο δίκτυο Υδρεύσεως στο βόρειο τομέα των Μεγάρων μέχρι 31 Οκτωβρίου 2017

Συνδέσεις στο δίκτυο Υδρεύσεως στο βόρειο τομέα των Μεγάρων μέχρι 31 Οκτωβρίου 2017

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μεγαρέων σας ενημερώνει ότι έχει δοθεί προς χρήση το νέο δίκτυο ύδρευσης, στη βόρεια και δυτική περιοχή της πόλεως των Μεγάρων.

Γενικά, είναι οι περιοχές που εκτείνονται βόρεια της Λεωφόρου Αλεποχωρίου και της οδού Ευπαλίνου.

Αναλυτικά, είναι οι περιοχές, που εκτείνονται: βόρεια της οδού Θράκης (μόνο τα σπίτια από την βόρεια πλευρά), δυτικά και βόρεια της οδού Στρατήγη (μη περιλαμβανομένης αυτής), βορείως της οδού Αιγειρουσών (μη περιλαμβανομένης αυτής) από την οδό Χανίου έως την οδό Ευπαλίνου, βορείως της οδού Ευπαλίνου (μη περιλαμβανομένης αυτής) από την οδό Αιγειρουσών μέχρι τον κόμβο της «Έξω Βρύσης» και βορείως της Λεωφόρου Αλεποχωρίου (συμπεριλαμβανομένης αυτής) από τον κόμβο της «Έξω Βρύσης» έως την οδό Θερμοπυλών.

Οι ιδιοκτήτες των οικιών, που βρίσκονται εντός του παραπάνω τομέα καλούνται να συνδέσουν έγκαιρα την ιδιωτική τους παροχή με το νέο δίκτυο ύδρευσης, διότι η υδροδότηση του παλαιού δικτύου ύδρευσης θα διακοπεί την 31η Οκτωβρίου 2017.

therealstory-728×90

Σχετικά άρθρα

To megaratv.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.
Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.