Συλλυπητήριο μήνυμα του Βύζα για τον θάνατο του Χρήστου Τσουκαλά

Σύσσωμο το Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χρήστου Τσουκαλά ο οποίος «έφυγε» νωρίς από κοντά μας.

Ο εκλιπών υπήρξε μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Βύζα, αφού υπηρέτησε την ομάδα μας για αρκετά χρόνια από το πόστο του Γενικού Αρχηγού επί Προεδρίας Δημήτρη Τραγκουμανίδη.

Αν και δεν κατάγονταν από τα Μέγαρα, ο Χρήστος «έγινε ένα» με τους Μεγαρίτες, δημιουργώντας πολλούς φίλους γι’ αυτό και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα στον φίλαθλο κόσμο.

Τα τελευταία χρόνια, δεν σταμάτησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο προσφέροντας σημαντικό έργο στην αγαπημένη του ομάδα την Αγία Ελεούσα, αλλά παρόλα αυτά δεν ξεχνούσε τις όμορφες στιγμές που βίωσε με την ομάδα του Βύζα, γι’ αυτό και ενημερώνονταν με κάθε τρόπο για την ομάδα μας.

Χρήστο, αγαπημένε φίλε, θα λείψεις σε όλους μας!

Θα λείψεις πρωτίστως στην οικογένειά σου, θα λείψεις σε όλα αυτά τα παιδιά, τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που έχασαν τον «ποδοσφαιρικό πατέρα» τους, θα λείψεις σε όλους εμάς που σε γνωρίσαμε από κοντά και εκτιμήσαμε την λεβεντιά σου και την ευθύτητα του χαρακτήρα σου.

Σε ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες στον ιστορικό Βύζαντα.

Θα σε θυμόμαστε για πάντα.

Για το Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΑ ΡΗΓΑ

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button