ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ: «Συγχαρητήρια και ευχές στον Γιάννη Σάλτα»

Δελτίο τύπου από την ομάδα του Βύζα και το διοικητικό συμβούλιό της εκφράζει τα συγχαρητήρια για την εξέλιξη του συμπολίτη ποδοσφαιριστή Γιάννη Σάλτα. Αναλυτικά:

Με μεγάλη χαρά, πληροφορηθήκαμε ότι ο συμπολίτης μας 18 ετών τερματοφύλακας Γιάννης Σάλτας υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Η εξέλιξή του, ικανοποιεί όλους όσοι πίστεψαν στο ταλέντο ενός παιδιού που έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις εγκαταστάσεις «Megara Sports Club», εκεί που τα τελευταία χρόνια προπονούνται τα παιδιά της ακαδημίας του Βύζα, μαθαίνοντας αρχικά τα «μυστικά» της θέσης του τερματοφύλακα από το γυμναστή τερματοφυλάκων Δημήτρη Κόκκαλη, σημερινό γενικό αρχηγό της ομάδας μας.

Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο, η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις αλλά και οι εκπληκτικές του εμφανίσεις με τις μικρές ομάδες του Ατρόμητου αποτέλεσαν «σκαλοπάτι» για την ανάδειξή του και την προώθησή του στην επαγγελματική ομάδα.

Συγχαίροντας πρωτίστως την οικογένειά του που στάθηκε στο πλευρό του στηρίζοντας με πολύ κόπο τον ταλαντούχο τερματοφύλακα, ευχόμαστε στο Γιάννη να έχει υγεία για μια λαμπρή καριέρα στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, κάνοντάς μας όλους υπερήφανους.

Για το Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΟ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΑ ΡΗΓΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button