Ο Βύζας κέρδισε εύκολα με 2-0 τον Πανελευσινιακό

Ο Βύζας κέρδισε εύκολα τον πολύ κακό Πανελευσινιακός στο Στάδιο Μεγάρων, συνεχίζοντας τα νικηφόρα αποτελέσματα. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πετυχαίνοντας δύο γκολ με τους Κλωνάρη και Δρίτσα.

Πιο αναλυτικά, ο Βύζας είχε την κατοχή σε όλο το παιχνίδι, ωστόσο είχε λίγες σημαντικές φάσεις. Στο 43′ ο Κλωνάρης με δυνατό σουτ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ, ενώ ο αρκετά κινητικός Δρίτσας πέτυχε το 2ο τέρμα της ομάδας του στο 52′. Το παιχνίδι δεν είναι άξιο κριτικής, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν παθητικό ρόλο στο γήπεδο, ενώ οι κιτρινόμαυροι έμοιαζε να βολεύονται με το υπέρ τους 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Βύζας Μεγάρων (προπονητής Μάκης Πανταζής): Ανδρέου, Μάλλης (90+1Μπούρης), Δέσκος, Μήτσος (63’Τσίγρης), Εμετόβ, Κουρκούτης, Δρίτσας, Καραγιάννης, Λάλας (87’Φρυγανάς), Κλωνάρης, Τζουμάκας (70’Πανταζής Α).

Πανελευσινιακός (προπονητής Βασίλης Καραούλης): Νικολάκης, Μπίμπας, Ανταλής, Τυρλής Ηλ (63’Αντωνίου), Ακαρέπης, Ατματζίδης(82’ Ζίου), Μαρινόπουλος, Χοτζάι, Παντελίδης, Πολεμαρχάκης, Πετσίτης.

Βύζας - Πανελευσινιακός 2-0

Βύζας - Πανελευσινιακός 2-0

Βύζας - Πανελευσινιακός 2-0

Παρόμοια άρθρα

Back to top button