Σε διήμερο ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών οι ομάδες του ”Α.Σ. Ευκλείδης”

Σε διήμερο ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών, στις 4 & 5 Απριλίου, συμμετείχαν δύο ομάδες του Α.Σ. Ευκλείδης. Το τουρνουά  διοργάνωσε το δίκτυο ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών, με την συμμετοχή των ακαδημιών που είναι μέλη του. Ο Α.Σ. Ευκλείδης συμμετείχε με δύο τμήματά του το προ-παιδικό και το τμήμα junior.

 

Την πρώτη ημέρα το προπαιδικό τμήμα αγωνίστηκε με το αντίστοιχο του Ατρόμητου και ηττήθηκε, άδικα στο τελευταίο λεπτό με 1-0 με αποτέλεσμα να μην περάσει στον τελικό και αποκλείστηκε.

 

Το τμήμα Junior των Γ. Χατζή και Γ. Βαρδάλα, αγωνίστηκε την πρώτη ημέρα με την ομάδα Ελλάς Βέλου και νίκησε άξια με σκορ 7-0. Την ίδια ημέρα αντιμετώπισε την ομάδα του Ατρόμητου όπου έπειτα από ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι πήρε το νικητήριο σκορ 5-4 και προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής.

 

Την επόμενη ημέρα η ομάδα Junior αντιμετώπισε την ομάδα του Α.Ο. Λουτρακίου όπου όλα τα παιδιά μπήκαν στον αγώνα για να πάρουν την νίκη. Ο αντίπαλος άνοιξε πρώτος το σκορ και πολύ σύντομα αντέδρασαν οι παίκτες του Ευκλείδη. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Ευκλείδης τα έκανε δύο τα τέρματά του και ο αγώνας μέχρι λίγο πριν την λήξη του φαινόταν πως θα έληγε με αυτό το σκορ 2-1 υπέρ του Ευκλείδη. Με ένα πολύ καλό γύρισμα στην αντεπίθεση η ομάδα του Λουτρακίου ισοφάρισε και έτσι έληξε ο κύριος αγώνας. Η ομάδες μπήκαν στην σκληρή τιμωρία των πέναλτι και έπειτα από 8 πέναλτι ο καθένας, ο Α.Σ. Ευκλείδης στέφθηκε πρωταθλητής στην κατηγορία του.

 

Αναμνηστικές πλακέτες με το σήμα του Ατρομήτου απένειμαν ο Πρόεδρος Κος Ζατζηάδης και ο   Γ. Γραμματέας Κος Κίτσιος στον υπεύθυνο τω ακαδημιών Κο Κασπίρη και στον υπεύθυνο του δικτύου ακαδημιών Κο Αποστόλη Αποστόλου.

 

Σύσσωμα το Δ.Σ. της ομάδας μας συγχαίρει τα παιδιά για την κατάκτηση του τίτλου, τους προπονητές τους που σε κάθε αγώνα μας αποδεικνύουν πως τα παιδιά μας είναι σε καλά χέρια, αλλά και τους γονείς που με την παρουσία τους επιβραβεύσουν  τον κόπο των παιδιών. Τα παιδιά σήμερα μας δίδαξαν ήθος, πίστη στο στόχο και πείσμα με καθημερινή δουλειά για την επίτευξη του επόμενου στόχου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button