Συγχαρητήρια στους εκδότες της εφημερίδας «Μεγαρικός Τύπος»

Συμπληρώθηκαν εφέτος τα 50 χρόνια από της ιδρύσεως και της συνεχούς και αδιάλειπτης έκδοσης της τοπικής εφημερίδας Μεγαρικός Τύπος.
Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης έστειλε στον γνωστό συμπολίτη Δημοσιογράφο και συγγραφέα Μελέτη Παπασίδερη, ιδρυτή και εκδότη της έγκριτης τοπικής μας εφημερίδας και στις κόρες του Νίκη και Ευγενία, που συνεχίζουν την έκδοση, την παρακάτω επιστολή:

«Αγαπητοί, Μελέτη, Νίκη και Ευγενία,
Με την ευκαιρία του γεγονότος της συμπλήρωσης 50 ετών από της ιδρύσεως και λειτουργίας της έγκριτης ιστορικής τοπικής εφημερίδας των Μεγάρων “Μεγαρικός Τύπος” εύχομαι από καρδιάς να συνεχίσετε την έκδοσή της για πολλά – πολλά χρόνια ακόμη προσφέροντας ωφέλιμο έργο στην τοπική κοινωνία και στο Δήμο Μεγαρέων.
Διαχρονικά μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας σας, αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος, διατυπώθηκαν χρήσιμες κι εποικοδομητικές απόψεις και προτάσεις για πλείστα ζητήματα που απασχόλησαν τους πολίτες με πνεύμα αντικειμενικό και αδέσμευτο.
Ο “Μεγαρικός Τύπος”, στο πλευρό του πολίτη αφουγκράζεται τις ανάγκες και τις προσδοκίες του, αναδεικνύει και παρουσιάζει τα γεγονότα και τα προβλήματα με ισόρροπο και αντικειμενικό τρόπο με υπευθυνότητα και συνέπεια και για το λόγο αυτό αναγνωρίζω και εκτιμώ την δημοσιογραφική προσφορά σας στον τόπο μας.
Η φωνή της εφημερίδας πάντα δυνατή, ισχυρή και καθαρή φτάνει στα αυτιά κάθε συμπολίτη και συνεισφέρει στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης και στην ευαισθητοποίηση του πολίτη για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων και στην εξύψωση του πολιτιστικού επιπέδου του λαού μας.
Η έκδοση μιας εφημερίδας είναι ασφαλώς δύσκολο εγχείρημα και αναγνωρίζοντας τις προσπάθειές σας, επαινώ κι εκφράζω δημόσια τα θερμά μου συγχαρητήρια. Το χρυσό Ιωβηλαίο των πέντε δεκαετιών δικαίως σας ανήκει.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button