ΠΑΣΟΚ Μεγάρων – Ν. Περάμου: «Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις»

Η γραμματέας και τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Μεγάρων – Νέας Περάμου, εκφράζουμε τα πλέον ειλικρινή και θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες και τις επιτυχούσες που κατάφεραν να εισαχθούν σε σχολές της επιλογής τους. Τους ευχόμαστε καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία και όμορφα φοιτητικά χρόνια.

Επίσης θερμά συγχαρητήρια και στις μαθήτριες και τους μαθητές που προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη διεκδίκηση των ευκαιριών που θα προκύψουν στο μέλλον.

Τέλος εκφράζουμε τον αμέριστο σεβασμό στους γονείς και στους λειτουργούς μέσης εκπαίδευσης που συνέβαλαν τα μέγιστα στη προσπάθεια των παιδιών, ανεξαρτήτου αποτελέσματος.
Γνωρίζουμε ότι ο αγώνας τους ήταν άνισος σε σχέση με τις ραγδαίες αλλαγές στη καθημερινότητα τους αλλά επίσης γνωρίζουμε ότι ο αγώνας αυτός δόθηκε με πίστη στα όνειρα των νέων ανθρώπων και για ένα καλύτερο μέλλον του τόπου.

Με αφορμή το συγχαρητήριο μήνυμα οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ότι ο δικός μας πολιτικός χώρος πιστεύει βαθύτατα πως η ανάπτυξη και η πρόοδος του τόπου μας εξαρτάται σε μέγιστο βαθμό από την παιδεία μας για αυτό θα επιδιώξουμε με όραμα, με συγκροτημένο και οργανωμένο τρόπο την ένταξη του Δήμου μας στον ακαδημαϊκό χάρτη.

Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Κίνιμα Αλλαγης Μεγάρων Νεας Περάμου
Η Γραμματέας Ακαμιωτακη Μαργαρίτα, τα μέλη.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button