Συνδέθηκε το Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Μεγάρων με το δίκτυο του δημοσίου τομέα

Στα πλαίσια της ένταξης όλων των υπηρεσιών και των δομών του Δήμου Μεγαρέων και των νομικών του προσώπων στο δίκτυο του δημοσίου τομέα, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τηλεπικοινωνιακής σύνδεσης του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Μεγάρων (γήπεδο Βύζα) με αυτό, σύμφωνα με δελτίο τύπου του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρου».

Το δίκτυο του δημοσίου τομέα αναπτύσσεται μέσω του έργου «Σύζευξις ΙΙ» με σκοπό να παρέχει ευρυζωνικές υπηρεσίες σε όλους τους δημόσιους φορείς βελτιώνοντας την μεταξύ τους συνέργεια και μειώνοντας σημαντικά τις τηλεπικοινωνιακές τους δαπάνες.

Το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Μεγάρων (γήπεδο Βύζα) πλέον απέκτησε μια σύγχρονη τηλεπικοινωνιακή υποδομή και μάλιστα με μηδενική οικονομική επιβάρυνση για το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγαρέων.

Σύντομα θα ξεκινήσουν εργασίες μετάπτωσης των τηλεφωνικών συνδέσεων και των υπολοίπων δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων στο δίκτυο του δημοσίου τομέα έτσι ώστε όλες τους να διαθέτουν αναβαθμισμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες και διασύνδεση με όλους τους φορείς της γενικής κυβέρνησης.

Ο Πρόεδρος, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου και το προσωπικό του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγαρέων σας εύχονται Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
«ΗΡΟΔΩΡΟΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΕΩΝ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΣΙΟΥΝΗΣ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button