Αγώνας αλιείας από την ακτή με καλάμια στην παραλία της Κινέτας

Ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρέας Μεγάρων “O Άγιος Νικόλαος” πήρε την πρωτοβουλία να προτείνει να διοργανωθεί ένα event στην παραλία της Κινέτας. Αυτή η πρόταση του Συλλόγου κατατέθηκε στην ομοσπονδία συλλόγων Κινέτας, όπου με συνεδρίαση της την έκανε αποδεκτή.

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 η Ακαδημία Αλιευτικών Δραστηριοτήτων Ελλάδος σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Συλλόγων Κινέτας, διοργανώνει Αγώνα ψαρέματος από την ακτή με καλάμια από την ακτή, στην παραλία της Κινέτας.

Πρόγραμμα

  • Ώρα 07:00 Συγκέντρωση & Κληρώσεις Θέσεων Ψαρέματος
  • Ώρα 08:00 Έναρξη Αγώνα
  • Ώρα 13:00 Λήξη Αγώνα
  • Ώρα 14:00 Βραβεύσεις Νικητών

Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος Ελεύθερα όλοι όσοι ασχολούνται με το ψάρεμα από την ακτή. Δεν υπάρχει χρηματικό αντίτιμο συμμετοχής !!!
Ο κάθε ένας συμμετέχων μπορεί να ψαρέψει με έως 2 καλάμια που θα φέρουν αρματωσιές με έως 3 αγκίστρια (παράμαλα) και το δόλωμα θα είναι ακροβάτης και ένα ακόμα είδος της ελεύθερης επιλογής ενός εκάστου. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν έναν κουβά όπου θα τοποθετούν τα ψάρια τους.
Όλα τα ψάρια του αγώνα θα δοθούν σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας με ευθύνη της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέτας.

Στο τέλος της συνάντησης θα γίνουν οι απονομές στους νικητές και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά !!!!

Η Ακαδημία Αλιευτικών Δραστηριοτήτων Ελλάδος με σύνθημα «Μην ξεχνάτε την Κινέτα», στηρίζει τον αγώνα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέτας για την πλήρη επίλυση των προβλημάτων που άφησε πίσω της η καταστροφική πυρκαγιά !!!
Στόχος μας είναι να δώσουμε ζωή στην πανέμορφη παραλία της Κινέτας και να ευαισθητοποιήσουμε κάθε αρμόδιο φορέα να σταθεί αρωγός στους κατοίκους της Κινέτας που επλήγησαν.
Σας περιμένουμε να απολαύσουμε το ψάρεμα και την καλή παρέα.

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής

Βαρελάς Ιωάννης – Πρόεδρος Συλλόγου Βαρέας Μεγάρων τηλ: 694430:331
Αλέξανδρος Σαπουνάκης – Γενικός Αρχηγός Ακαδημίας Α.Σ. Ελλάδος τηλ. : 6987030768
Μαργαρίτα Πρίφτη – Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέτας τηλ. : 6977913322

Παρόμοια άρθρα

Back to top button