Συγχαρητήρια επιστολή Γρ. Σταμούλη στον Παν. Χαλόφτη

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, ευχαριστεί και συγχαίρει τον πρώην Αντιπρόεδρο του Συμβουλίου
της Δημοτικής Κοινότητας Μεγάρων, Παναγιώτη Χαλόφτη για την προσφορά του στα κοινά και την αυτοδιοίκηση.

Δείτε το δελτίο τύπου:

Ύστερα από μία εξαιρετικά δημιουργική παρουσία στο Δήμο Μεγαρέων ο συμπολίτης Παναγιώτης Χαλόφτης, ο οποίος θήτευσε ως Αντιπρόεδρος στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μεγάρων απεσύρθη από τα τοπικά πολιτικά πράγματα μετά τις τελευταίες Δημοτικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Με τον Παναγιώτη είμαστε φίλοι και συνοδοιπόροι πολλά χρόνια και στην πρώτη μας θητεία στη Διοίκηση του Δήμου συνεργαστήκαμε άψογα.
Άτομο με ικανότητες, με δημιουργικό πνεύμα, προσέφερε πολλά στην αυτοδιοίκηση.
Εκτός από την θητεία του ως Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας των Μεγάρων ανέλαβε την πρωτοβουλία της ίδρυσης και λειτουργίας των Λαογραφικών, Ιστορικών, Φωτογραφικών Αρχείων Μεγάρων (Λα.Ι.Φ.Α.Μ) εργαζόμενος αφιλοκερδώς με πολύ κέφι συγκεντρώνοντας ένα πλούσιο ιστορικό αρχείο με φωτογραφίες και άλλα ιστορικά ντοκουμέντα από την κοινωνική και πολιτική ιστορία του Δήμου Μεγαρέων.
Αισθάνομαι την υποχρέωση τώρα που αφήνει αυτό το πόστο να τον συγχαρώ, να τον επαινέσω δημόσια και να τον ευχαριστήσω από καρδιάς για την συνεργασία που είχαμε αυτά τα χρόνια.
Ελπίζω οι νέοι που ανέλαβαν να συνεχίσουν, με την ίδια ή και μεγαλύτερη επιτυχία, την λειτουργία του Ιστορικού Αρχείου να παραδειγματιστούν από αυτόν και να προσφέρουν θετικές υπηρεσίες στον Δήμο Μεγαρέων.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button