Ευχαριστήριο μήνυμα Γρ. Σταμούλη στον Νίκο Κοκκίνη

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, ευχαριστεί δημόσια και επαινεί τον κ. Νίκο Κοκκίνη για την προσφορά προσωρινής στέγης στους πληγέντες και τους πλημμυροπαθείς της Κινέτας από την κακοκαιρία «Γηρυόνης».

Δείτε το δελτίο τύπου:

Η τελευταία θεομηνία, που έπληξε την περιοχή της Κινέτας στις 25 Νοεμβρίου 2019 δημιούργησε πολλές ζημιές και πολλά άλλα προβλήματα. Αρκετοί ήταν οι συμπολίτες, που ο «Γηρυόνης» τους ανάγκασε να ψάχνουν να βρουν στέγη αφού τα σπίτια πλημμύρισαν και οι οικοσκευές χάθηκαν ή καταστράφηκαν.

Σε τέτοιες περιπτώσεις αναγκαία είναι η άμεση βοήθεια στους πληγέντες και η εξασφάλιση προσωρινής στέγης μέχρις ότου βρεθούν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα των πολιτών.

Ο Δήμος προσέτρεξε και συμπαραστάθηκε στα θύματα της θεομηνίας από την πρώτη στιγμή και φρόντισε να στεγαστούν προσωρινά όσοι είχαν αυτή την ανάγκη οδηγώντας τους στο Ξενοδοχείο «Κοκκίνη» στην Κινέτα.

Το γεγονός αυτό σίγουρα προσέφερε σχετική ανακούφιση στους πληγέντες και ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Σε αυτές τις τραγικές ώρες της μανίας του «Γηρυόνη», στις 25 Νοεμβρίου ο Νίκος Κοκκίνης συμπαραστάθηκε στο Δήμο και φιλοξένησε χωρίς πληρωμή όλους όσους είχαν ανάγκη στέγασης, οι οποίοι για αρκετές ημέρες βρήκαν εκεί ασφάλεια, ζέστη και θαλπωρή κι ένα πιάτο ζεστό φαγητό.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο Νίκο Κοκκίνη, συγχαίροντάς τον ταυτόχρονα κι επαινώντας τον δημόσια, που για ακόμη μία φορά στήριξε τις προσπάθειες και το έργο της Διοίκησης του Δήμου.

Αγαπητέ Νίκο ο Δήμος Μεγαρέων κι εγώ προσωπικά είμαστε ευγνώμονες, ελπίζοντας το παράδειγμά σου να ακολουθήσουν κι άλλοι συμπολίτες, που έχουν τη δυνατότητα να συμπαρασταθούν και να δείξουν έμπρακτα αισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης στους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Εύχομαι αυτή η θεομηνία που έπληξε την Κινέτα να είναι και η τελευταία.

Σε κάθε περίπτωση ο Νίκος Κοκκίνης έχει καταγραφεί στη συνείδηση των κατοίκων της Κινέτας και στη δική μας ως άνθρωπος, ως άριστος επιχειρηματίας και ενεργός πολίτης με πλούσια αισθήματα φιλευσπλαχνίας και συμπαράστασης στον συνάνθρωπο.

Φίλε Νίκο σε ευχαριστούμε.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button