Συγχαρητήρια Δημάρχου Μεγαρέων στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των επιτυχόντων στις φετινές εισαγωγικές εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
Πολλοί είναι οι νέοι φοιτητές από τα Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:
«Απευθύνω τα πιο θερμά και εγκάρδια συγχαρητήρια στις νέες και στους νέους των Μεγάρων και της Νέας Περάμου για την επίτευξη του στόχου τους και την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Η επιτυχία αυτή δικαίωσε τους κόπους και την μεγάλη προσπάθεια όλων κι έτσι ανοίγεται ένας δρόμος γεμάτος εμπειρίες και γνώσεις που θα αποτελέσουν πολύτιμα εφόδια για την ζωή μέσα στην κοινωνία.

Εύχομαι σε όλους τους νέους και τις νέες, που είναι το μέλλον της πατρίδας μας καλή πορεία στην φοιτητική τους ζωή. Με υπομονή, θέληση και πίστη είναι δυνατόν να επιτευχθούν στόχοι και να υλοποιηθούν όνειρα και προσδοκίες.

Όσα παιδιά έλαβαν μέρος στις Πανελλήνιες εξετάσεις, συμμετείχαν σε έναν μακρύ και επίπονο αγώνα, που απαιτούσε μεγάλη προσπάθεια, υπομονή κι επιμονή.

Οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν, πως στον αγώνα σημασία δεν έχει η Νίκη, αλλά η συμμετοχή. Επομένως άξια συγχαρητηρίων είναι και τα παιδιά, που δεν πέτυχαν σ’ αυτές τις εξετάσεις.
Όλοι δικαιούνται κι άλλης ευκαιρίας κι εκτός τούτου υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι, εκτός της Ακαδημαϊκής Εκπαίδευσης, για να σταδιοδρομήσει κάποιος, να διακριθεί και να επιτύχει στη ζωή του. Αυτό που χρειάζεται είναι αισιοδοξία για το μέλλον κι όρεξη για δουλειά.

Επίσης θέλω να τονίσω ότι άξιοι συγχαρητηρίων είναι ταυτόχρονα οι γονείς και οι καθηγητές των παιδιών αυτών, για την σημαντική και καθοριστική συμβολή τους στην μεγάλη αυτή προσπάθεια.
Εύχομαι από καρδιάς στους νέους φοιτητές και σπουδαστές στον καθένα και στην καθεμία ξεχωριστά καλή πρόοδο και καλή επιτυχία στις σπουδές και στη ζωή.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button