Έκτακτη σύγκλιση της «Δημοτικής Επιτροπής Διαχείρισης της πανδημίας»

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, συγκαλεί σήμερα εκτάκτως την «Δημοτική Επιτροπή Διαχείρισης της πανδημίας» όπως ενημερώνει σχετικό δελτίο τύπου εκ του γραφείου επικοινωνίας του δήμου:

Ο Κορωνοϊός βρίσκεται παντού σχεδόν στη χώρα μας και πολλές περιοχές της βρίσκονται σε lockdown και ως εκ τούτου η κυβέρνηση εξήγγειλε μέτρα τα οποία ισχύουν από 3 Νοεμβρίου και για ένα μήνα.

Η πανδημία βρίσκεται σε έξαρση και τώρα στο δεύτερο κύμα υπάρχουν κρούσματα και στην περιοχή μας.

Για το λόγο αυτό ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, συγκαλεί σε σύσκεψη εκτάκτως σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 4 Νοεμβρίου 2020, ώρα 13.30 στο Δημαρχείο, την Επιτροπή Διαχείρισης της Κρίσης, για τον covid – 19, για να εξεταστεί η κατάσταση, που επικρατεί και πως αυτή θα αντιμετωπιστεί σε τοπικό επίπεδο.

Στην Επιτροπή αυτή μετέχουν ο κ. Καράμπελας Κωνσταντίνος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Ιατρός, ο κ. Παπαγιαννάκης Γεώργιος, Ιατρός Εργασίας του Δήμου, ο Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Καλλιάς Αναστάσιος Ιατρός, ο κ. Πανταζής Κωνσταντίνος Δημοτικός Σύμβουλος Ιατρός, ο κ. Δρομπόνης Αντώνιος Ιατρός Καρδιολόγος, ο κ. Παπαλευθέρης Ελευθέριος Ιατρός Πνευμονολόγος, ο κ. Πιλίλης Σωτήριος Ιατρός Ειδικός Παθολόγος και ο κ. Καλλιπόζης Ιωάννης Δημοτικός Σύμβουλος & Πρόεδρος ΔΗΚΕΔΗΜΕ.

Επίσης στην ίδια Επιτροπή συμμετέχουν ο κ. Μάρκου Σπυρίδων Γενικός Γραμματέας του Δήμου, ο κ. Πρωτόπαπας Δημήτριος Αναπληρωτής Προϊστάμενος Διεύθυνσης Καθαριότητος και Ανακύκλωσης, Πρασίνου και Εξωτερικών Συνεργείων του Δήμου και η Κα Στυλιανοπούλου Φωτεινή Προϊσταμένη του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Μεγαρέων.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button