Πανελλήνιες 2020: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής – Δείτε τους πίνακες

Άνοιξε η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας https://results.it.minedu.gov.gr με τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Ωστόσο, η αυξημένη κίνηση έχει προκαλέσει δυσλειτουργία μέχρι στιγμής στη σχετική αλλά και την κανονική σελίδα του υπουργείου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματά τους μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων που θα αναρτηθούν στα Λύκεια ως το μεσημέρι της Παρασκευής. Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Επίσης θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε. και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε. Τα ανωτέρω αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα του Υπουργείου.

Δείτε τις βάσεις 2020

ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ-ΓΕΛ-ΝΕΟ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ_ΠΑΝΕΛ.2020

ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ-ΓΕΛ-ΝΕΟ-ΕΣΠΕΡΙΝΑ_ΠΑΝΕΛ.2020

ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ-ΕΠΑΛ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ_ΠΑΝΕΛ.2020

ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ-ΕΠΑΛ-ΕΣΠΕΡΙΝΑ_ΠΑΝΕΛ.2020

ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ-10-ΕΠΑΛ-2019-ΗΜΕΡΗΣΙΑ_ΠΑΝΕΛ.2020

ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ-10-ΕΠΑΛ-2018-ΗΜΕΡΗΣΙΑ_ΠΑΝΕΛ.2020

ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ-10-ΓΕΛ-2019-ΗΜΕΡΗΣΙΑ_ΠΑΝΕΛ.2020

ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ-10-ΓΕΛ-2018-ΗΜΕΡΗΣΙΑ_ΠΑΝΕΛ.2020

ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ-ΓΕΛ-ΠΑΛΑΙΟ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ_ΠΑΝΕΛ.2020

ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ-ΓΕΛ-ΠΑΛΑΙΟ-ΕΣΠΕΡΙΝΑ_ΠΑΝΕΛ.2020

ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ-ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ-ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ-ΕΥΡΩΠ.-ΕΝΩΣΗΣ_ΠΑΝΕΛ.2020

ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ-ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ-ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ-ΕΚΤΟΣ-ΕΥΡΩΠ.-ΕΝΩΣΗΣ_ΠΑΝΕΛ.2020

Το μήνυμα της υπουργού Παιδείας
«Θέλω να συγχαρώ θερμά όλες και όλους τους επιτυχόντες των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Γιατί ευοδώθηκαν οι προσπάθειές σας, και μάλιστα υπό πρωτόγνωρες συνθήκες. Ξεκινάτε ένα συναρπαστικό ταξίδι στη γνώση, με νέες ευκαιρίες να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να χτίσετε το μέλλον σας. Εύχομαι καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία στις σπουδές σας.

Αλλά και σε όσους δεν πετύχατε τους στόχους που είχατε θέσει, η σημερινή ημέρα ανοίγει μπροστά σας μία νέα προοπτική, μία αφορμή να επανεξετάσετε τις επιλογές σας και να διαλέξετε το δρόμο που σας ταιριάζει. Είναι η αρχή μίας νέας πορείας, που με όρεξη και προσήλωση θα ακολουθήσετε.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους αφανείς ήρωες αυτής της προσπάθειας, τους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειές σας, που ήταν δίπλα σας και σε αυτήν την πρόκληση.

Από την πλευρά μας, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα να εξασφαλίσουμε σε όλες και όλους σας περισσότερες, ποιοτικότερες, πιο διευρυμένες επιλογές, για ένα καλύτερο μέλλον.
Αυτό που σας αξίζει.».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button