Νέος αγωγός πόσιμου νερού σε Κανδήλι και Κουμίντρι

Νέος αγωγός πόσιμου νερού σε Κανδήλι και Κουμίντρι

Ο Δήμος και η Δ.Ε.Υ.Α.Μ. προκειμένου να αναβαθμίσουν ποιοτικά και ποσοτικά την ύδρευση των οικισμών ‘Καντήλι’ και ‘Κουμίντρι’ προέβησαν στην κατασκευή νέου τροφοδοτικού αγωγού.

Το έργο ολοκληρώθηκε και πλέον οι κάτοικοι των παραπάνω οικισμών θα υδρεύονται με νερό της Ε.Υ.Δ.Α.Π. όπως οι κάτοικοι της πόλεως των Μεγάρων και της Νέας Περάμου.
Παράλληλα θα βελτιωθεί η επάρκεια, στο μέτρο του δυνατού πάντοτε, και όσο επιτρέπουν οι αντοχές του παλαιωμένου δικτύου.

Ετσι λοιπόν ύστερα από τις τεχνικές βελτιώσεις που απαιτήθηκαν κι έγιναν οι περιοχές στο “Καντήλι” και στο “Κουμίνδρι” υδροδοτούνται με πόσιμο νερό της ΕΥΔΑΠ.

Μελλοντικά αναμένεται περαιτέρω αναβάθμιση, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνεργασίας του Δήμου με την Ε.Υ.Δ.Α.Π. Α.Ε.

Επισημαίνεται ότι ο σχεδιασμός της Διοίκησης του Δήμου είναι όσο το δυνατόν συντομότερα να υδροδοτηθούν όλες οι περιοχές των Μεγάρων και της Νέας Περάμου από το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ, ώστε να μην υπάρχει περιοχή του Δήμου Μεγαρέων χωρίς πόσιμο νερό.

therealstory-728×90

Σχετικά άρθρα

To megaratv.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.
Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.