Στην τελική ευθεία η παράδοση των εργατικών κατοικιών Ελευσίνας

Δελτίο τύπου από το γραφείο του βουλευτή κ. Γιώργου Κώτσηρα πληροφορεί για την τηλεδιάσκεψη που είχε με τον διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Πρωτοψάλτη και το δήμαρχο Ελευσίνας κ. Οικονόμου για το θέμα των εργατικών κατοικιών στην Ελευσίνα, δηλώνοντας την πεποίθηση πως:

«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία και σύντομα θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις».

Αναλυτικά:

Ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής κ. Γιώργος Κώτσηρας, γνωρίζοντας την ιδιαίτερη ουσιαστική και συμβολική σημασία που έχει για τους πολίτες της Ελευσίνας η επίλυση του θέματος της παράδοσης των εργατικών κατοικιών της Ελευσίνας μετά από πολλά έτη ταλαιπωρίας, κατόπιν πρωτοβουλίας του και προσωπικής πρόσκλησης του, συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη και το Δήμαρχο Ελευσίνας κ. Αργύρη Οικονόμου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, ο Βουλευτής και ο Δήμαρχος Ελευσίνας ενημερώθηκαν από τον κ. Πρωτοψάλτη για την πορεία των εργασιών ολοκλήρωσης των εργατικών κατοικιών του ΟΑΕΔ. Ο Διοικητής του ΟΑΕΔ, κατά τη λήξη της τηλεδιάσκεψης, αλλά και με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα δήλωσε ότι βρισκόμαστε, πλέον, στην τελική ευθεία και σύντομα θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button