Ελευθέριος Νικολάου: «Η αποχώρησή μου αφορά την μεροληπτική στάση του προεδρεύοντος της συγκέντρωσης»

Με αφορμή δελτίο τύπου που εξέδωσε η Τ.Ο. Χρυσής  Αυγής και με εμπλέκει σε δημοσιεύματα του τοπικού τύπου όπου αναφέρεται πως δήθεν αποχώρησα από την συγκέντρωση φορέων του Δήμου κατά της δημιουργίας ορυχείων βωξίτη στα Γεράνεια επειδή δόθηκε ο λόγος στον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, οφείλω να διευκρινίσω τα εξής:

Η αποχώρησή μου αφορά αποκλειστικά και μόνο την μεροληπτική στάση του προεδρεύοντος της συγκέντρωσης κ. Γιώργου Μιχάλαρου και τίποτα παραπάνω, στάση που κατήγγειλα λίγο πριν αποχωρήσω.

Είμαι δυσαρεστημένος επειδή δεν μου δόθηκε ο λόγος για να τοποθετηθώ ως Γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΔΗ.ΣΥ. δηλώνοντας την αρνητική μου θέση για τα καταστροφικά σχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στην περιοχή μας.

Δυστυχώς οι σημερινοί κυβερνώντες λειτουργώντας εν κρυπτώ, αγνοούν το τι επιζητά η τοπική κοινωνία και επιτρέπουν στα επιχειρηματικά συμφέροντα να προχωρήσουν σε μια δραστηριότητα που υποβαθμίζει τον τόπο μας.

Γιατί ενώ γνωρίζουν ότι η δημιουργία ορυχείων βωξίτη στα Γεράνεια, εκτός από την περιβαλλοντική καταστροφή, επιφέρει μεγάλους κινδύνους και για την υγεία των συμπολιτών μας, εντούτοις αποφασίζουν για εμάς αγνοώντας μας!

Ως τοπική οργάνωση θα αντισταθούμε και εμείς και θα αγωνιστούμε για να πέσει στο κενό ο καταστροφικός αυτός σχεδιασμός που εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα και δεν φέρνει ανάπτυξη στην περιοχή μας, παρά μόνο περιβαλλοντικό όλεθρο και υποβάθμιση.

Με τιμή 

Ελευθέριος Νικολάου

Γραμματέας Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΔΗ.ΣΥ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button