Συγκεντρώσεις Λαικής Ενότητας, Χρυσής Αυγής, και ΠΑΣΟΚ στα Μέγαρα

Τρεις προεκλογικές συγκεντρώσεις  το απόγευμα της Δευτέρας στα Μέγαρα με αυτή της Χρυσής Αυγής να ξεχωρίζει από άποψη μαζικότητας. Η Λαϊκή Ενότητα και η Δημοκρατική συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) παρουσίασαν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων και ζήτησαν την εκλογική στήριξη από τους Μεγαρίτες.

 

Από τη Λαική Ενότητα, στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στις 19.30 στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου “Ο Θέογνις” παρευρέθηκαν και μίλησαν οι υποψήφιοι στην εκλογική περιφέρεια Αττικής: Πριμικήρης Βασίλης, Κώνστα Ελένη και Χριστογιαννόπουλος Αλέξανδρος.

 

Από τη Χρυσή Αυγή, στη συγκέντρωση  που πραγματοποιήθηκε στο Puzzle στην παραλία της Βαρέας μίλησε ο αρχηγός του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος και οι υποψήφιοι στην εκλογική περιφέρεια Αττικής Ηλίας Κασιδιάρης και η συμπολίτισσα Ιουλία (Λιάνα) Τσολιάκου. Χαρακτηριστικό ήταν πως λόγω της ομιλίας του Ν. Μιχαλολιάκου υπήρχε πολύς κόσμος εκτός Μεγάρων που παρευρέθηκε στην εκδήλωση.

 

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) παρουσίασε το ψηφοδέλτιό της στην αίθουσα “Ιφινόη” στην παραλία Βαρέας, όπου παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι της εκλογικής περιφέρειας Αττικής Σοφία Αδάμ, Γιάννης Ράπτης, Σπύρος Βρεττός, Εύη Χριστοφιλοπούλου και ο συμπολίτης μας υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας Σπύρος Γαρυφάλης.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button