Στην επόμενη φάση του κυπέλλου ο Μεγαρικός

Στον επαναληπτικό αγώνα με αντίπαλο τη Ζωφριά, έπειτα από τη νίκη με 4-0 της προηγούμενης εβδομάδας, ο Μεγαρικός αναδείχθηκε ισόπαλος με τελικό σκορ 1-1. Αν και μέχρι το 80′ το σκορ δεν παρουσίαζε ενδιαφέρον στο 81′ ο Σεφερλής της Ζωφριάς έκανε το 1-0, ενώ στο 84′ ο Μεγαρικός αντέδρασε και σχημάτισε το τελικό 1-1.

Δείτε το δελτίο τύπου:

Με ισόπαλο σκορ 1-1 τελείωσε ο επαναληπτικός αγώνας της ομάδας μας απέναντι στη Ζωφριά στον πρώτο γύρο του κυπέλου. Η Ζωφριά «υποψιασμένη» από τον πρώτο αγώνα που ηττήθηκε με 4-0, παίζοντας με στεγανή άμυνα κατάφερε να προηγηθεί στο 81’ με γκολ του Σεφερλή. Αντιδρώντας αμέσως ο Μεγαρικός ισοφάρισε στο 84’ με ένα πολύ όμορφο γκολ του Σερταρίδη, ανάλογο της κλάσης του, έπειτα από πολύ όμορφη ενέργεια των Βασιλειάδη και Χριστοδουλίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΖΩΦΡΙΑ: Γελάρδος, Μανωλάς(70’ Μουταφτσής), Καλαμποκανάς, Σταύρου, Τσιάκαλος, Κατσαρός, Τσαλιάγκος, Πανάκιας, Νικολάου(79’ Αϊβαλιώτης), Σεφερλής(75’ Πρίμπος), Μπελίτσας(66’ Πασχαλίδης).

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Ανδρέου, Γεωργακής(60’ Μητρόπουλος), Χριστοδουλίδης, Μαυρίδης, Μωραΐτης, Βασιλειάδης, Σερταρίδης, Στεφανίδης, Άλκος(65’ Στέφας), Κουφής(60’ Καλιπέτσης), Πετρόπουλος(81’ Σάκοβ).

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button